• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi silik çizgi

Elif541

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2025
18
0
1
25
Bugün adetimin gecikmesinin 8. Günü sabah kalktığımda test yaptım ve silik çizgi çıktı. Sizce gebelik var mı ?
IMG_20251210_085906.webp
IMG-20251210-WA0018.webp
IMG_20251210_082717.webp

Eklentiler

• IMG-20251210-WA0019.webp
    IMG-20251210-WA0019.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 13
8 gün gecikmesine rağmen silik ama geç yumurtlama olmuş olabilir kan verin 2 günde 1 artışa göre netleşir

8 gün gecikmesine rağmen silik ama geç yumurtlama olmuş olabilir kan verin 2 günde 1 artışa göre netleşir
Bende geç yumurtlamadan şüpheleniyorum. Sizce bugün kan vermeye gitmelimiyim yoksa yarın sabah bır test daha yapıp öyle mi gideyim ?

Ben olsam giderdim beklemeyi hiç sevmiyorum
Bende sabırsız bir insanım ama daha çok yeniyse kanda negatif çıkarsa diye cesarette edemiyorum o yüzden 1 2 gün beklesem mi diye düşünüyorum. Yada akşam dayanamam giderim bilmiyorum 🤭

Bende geç yumurtlamadan şüpheleniyorum. Sizce bugün kan vermeye gitmelimiyim yoksa yarın sabah bır test daha yapıp öyle mi gideyim ?
Canım selam bende 12 gün gecıkme yasıyorum dör beş gün testle takıp ettım iyice koyulasınca bugün kan verdım şimdi sonucu beklıyorum

Canım selam bende 12 gün gecıkme yasıyorum dör beş gün testle takıp ettım iyice koyulasınca bugün kan verdım şimdi sonucu beklıyorum
Selam canım. Testlerinin fotoğraflarını sırasına göre paylaşabilir misin acaba ? Birde kan sonucunu bizimle de paylaş 🥰

IMG_20251209_192347.webp
IMG_20251210_072234.webp
9. Ve 10. Gün çubuk olan bu sabah yaptığım birde kızlar ben bugünün testı hariç hiçbirini ilk idrarla yapmadım bilginiz olsun

Evet gün geçtikçe koyulaşmış. Ben testi ilk idrarla yaptım. Kafam çok karıştı ya bı kaç gün beklesem mi ara ara test mi yapsam yoksa gitsem mi kan vermeye
Askım ben daha önce bı kaç defa kimyasal yasadım o yüzden koyulasmayı takıp etmek istedim şuanda bıle kan çıkmadan emın olamıyorum bnce bir iki gün daha bekleyebılırsen bekle ama içim içimi yıyor dersen gıt ver kan ne kaybedersın ki

Askım ben daha önce bı kaç defa kimyasal yasadım o yüzden koyulasmayı takıp etmek istedim şuanda bıle kan çıkmadan emın olamıyorum bnce bir iki gün daha bekleyebılırsen bekle ama içim içimi yıyor dersen gıt ver kan ne kaybedersın ki
Ya aslında şöyle bende yok denecek kadar az belirti var. O da hafif bir kasık ağrısı o kadar. Pcosum var normalde de gecikmelerim nadirde olsa oluyor öyle olunca kanda negatif görürsem üzülürüm diye korkuyorum o yüzden biraz daha testin koyulasmasini bekliyorum. Bu 5. Ayımız bundan önceki aylar negatifi gormek beni biraz yıpratti. Evet daha çok yeni ama ister istemez insan üzülüyor. Birde daha önceki testlerimde hiç silik çizgi bile çıkmamıştı bu ilk yani

Ya aslında şöyle bende yok denecek kadar az belirti var. O da hafif bir kasık ağrısı o kadar. Pcosum var normalde de gecikmelerim nadirde olsa oluyor öyle olunca kanda negatif görürsem üzülürüm diye korkuyorum o yüzden biraz daha testin koyulasmasini bekliyorum. Bu 5. Ayımız bundan önceki aylar negatifi gormek beni biraz yıpratti. Evet daha çok yeni ama ister istemez insan üzülüyor. Birde daha önceki testlerimde hiç silik çizgi bile çıkmamıştı bu ilk yani
O kadar iyi anlıyorum ki senı daha önce bır düştüğüm ıkı kımyasalım oldu benmde ama şuan mesela kanda gorsem bıle inanırmıyım bilmiyorum benım günüm hıc şaşmaz geçen ay 5 gün gecımeyle regl oldum bu ay 12 . Gün olmuş büyük ihtimalle geç döllenme dıye düşünüyorum

O kadar iyi anlıyorum ki senı daha önce bır düştüğüm ıkı kımyasalım oldu benmde ama şuan mesela kanda gorsem bıle inanırmıyım bilmiyorum benım günüm hıc şaşmaz geçen ay 5 gün gecımeyle regl oldum bu ay 12 . Gün olmuş büyük ihtimalle geç döllenme dıye düşünüyorum
İşte bende 8. Gün gecikmede silik çizgi çıkınca geç döllenme mi yoksa kimyasal mi emin olamiyorum. Tedirginligim bu yüzden.

Back
X