Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet silik çizgi görünüyor testin markası ne acabaMerhaba gebelik testi yaptım ama hafif bir çizgi var tam anlayamadım bi bakarmisiniz
Çok hafif bir silik çizgi gözüküyor evet ama isterseniz ilk idrarla ve güvenilir bir testle tekrarlayın. Geciktiyseniz direkt kan da verebilirsinizMerhaba gebelik testi yaptım ama hafif bir çizgi var tam anlayamadım bi bakarmisiniz
Regle kaç gün kala böyle gördünüz acaba hayırlı olsun var gibiMerhaba gebelik testi yaptım ama hafif bir çizgi var tam anlayamadım bi bakarmisiniz
Bu testi yeni mi yaptınızKızlar merhaba benim testime bakarmısınz adetime 8 9 gün var rüya lara bağlı dün akşam test yaptım çıkmadı buğün öğlende baktım yoktu bişi az önce bakınca silik çizgi görünüyor Eki Görüntüle 3718502
Dün yaptım birşey yoktu buğün öğlende yoktu az önce baktım bu şekilde çizgi belirmişBu testi yeni mi yaptınız
Kuruma çizgisidir bu ilk 5 dakikada çıkması gerekiyormuşDün yaptım birşey yoktu buğün öğlende yoktu az önce baktım bu şekilde çizgi belirmiş
İnşAllah öyledirKuruma çizgisidir bu ilk 5 dakikada çıkması gerekiyormuş
Hayırlısı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbimİnşAllah öyledir![]()
Amin inşAllah iki kızım var çok şükür Rabbim bana bağışlasınHayırlısı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim
1 hafta var daha reglime ama şu sıralar çok sık tuvalete çıkıyorum böyle anlik geliyor altıma yapicak gibiRegle kaç gün kala böyle gördünüz acaba hayırlı olsun var gibi![]()