Gebelik testi silik cizgi

buselimni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba gebelik testi yaptım ama hafif bir çizgi var tam anlayamadım bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 1000144712.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 86
  • 1000144709.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba gebelik testi yaptım ama hafif bir çizgi var tam anlayamadım bi bakarmisiniz
Çok hafif bir silik çizgi gözüküyor evet ama isterseniz ilk idrarla ve güvenilir bir testle tekrarlayın. Geciktiyseniz direkt kan da verebilirsiniz

Kızlar merhaba benim testime bakarmısınz adetime 8 9 gün var rüya lara bağlı dün akşam test yaptım çıkmadı buğün öğlende baktım yoktu bişi az önce bakınca silik çizgi görünüyor

Eklentiler

• IMG_2867.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba bende test yaptım ama yanlış yaptım kapta 10 sn bekletmek yerine daldır çıkar yaptım sonuç böyle oldu bu arada reglim 5 gün oynar bazen gününde bazen 5 gün geç gelir çünkü emziriyorum bebeğim 16 aylık bu ay gününde adet olsaydım 4 gün gecikmiş olarak sayabiliriz bu testi yaptığımda. Bu ay şüpheli ilişki olmuştu ve daha önceki gebeliğimdeki bekletileri yaşıyorum. Siyah beyaz fotoğrafı gerçekte bu kadar göründüğü için yaptım çünkü fotoğrafı çekince daha az görünüyor sizce var mı yok mu? Test fiyatları çok artmış ya bu arada

Eklentiler

• IMG_9147.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_9146.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 61
merhaba. Regle 2 gün kala yaptım bu sabah. Sizce var mı gebelik. Tecrübesi olanlar bilir

`