Gebelik testi silik çizgiden ne zaman sonra net çizgiye döndü

C
Adetin gecikmesinin ilk günümü silik çıktı benim 23ünde yaptım aşırı bi koyulaşma yok görselde gördüğünüz gibi neredeyse birbirine çok yakınlar o emdişelendiriypr
Canım âdetim biraz düzensiz bazen 32 günde oluyurm bazen 37 günde karışık biraz oyuzden bilmiyorum regli döngümu sadece son regli tarihim 36 Mayıs

Peki hiç karın ağrınız bel ağrınız oldumu belirtileriniz
regl sancım vardı bir de göğüslerim çok ağrıyorsu. bel ağrısı 6.haftadan sonra başladı, ilk baslarda yoltu belirti olarak. zaten göğüs ağrımdan şüphelenip test yaptım cünkü regl öncesinden fatklı bir ağrıydı

Sol ve sağda üstten aşağı
1. Duratest
2. Artımed
Sol 3-4-5 freely kan tahlilini biraz daha koyulaşınca mı versem..

Eklentiler

• IMG_6050.webp
    IMG_6050.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_6051.webp
    IMG_6051.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 157
Sol ve sağda üstten aşağı
1. Duratest
2. Artımed
Sol 3-4-5 freely kan tahlilini biraz daha koyulaşınca mı versem..
merhabalar,
bugun test yaptırdım 13,48 çıktı sonucum sağlık ocağında verdim testi sabah gönderdikleri yer yapmamış unutmuş, akşam 4te arayıp söyledik, değerde azalma olmuşmudur bilemiyorum.
cuma tekrar yaptıracam bakalım..

Merhaba 23haziran adet olmam gerekiyordu fakat olmadım bende normal gebelik testi yaptım ve 2.çizgi silik çıktı ogünden bugüne testler yaptım ama sanki bana koyulukları aynıymış gibi geliyor testimin bugün 3.gün hala silik çıkmadı normal mi 3günlük test örneğini atıyorum yardımcı olabilir misiniz daha önce kimyasal ve düşük geçirdim kürtaj oldu tekrardan korkuyorum yardımınıza ihtiyacım var sizin testleriniz nasıldı böyle durum yaşayan var mı
Merhaba hamilelik var mı

Back
X