Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım âdetim biraz düzensiz bazen 32 günde oluyurm bazen 37 günde karışık biraz oyuzden bilmiyorum regli döngümu sadece son regli tarihim 36 MayısAdetin gecikmesinin ilk günümü silik çıktı benim 23ünde yaptım aşırı bi koyulaşma yok görselde gördüğünüz gibi neredeyse birbirine çok yakınlar o emdişelendiriypr
Anladım canım hafi hayırlısı olsun bakalomC
Canım âdetim biraz düzensiz bazen 32 günde oluyurm bazen 37 günde karışık biraz oyuzden bilmiyorum regli döngümu sadece son regli tarihim 36 Mayıs
Peki hiç karın ağrınız bel ağrınız oldumu belirtilerinizyok estagfurullah olur muu
regl sancım vardı bir de göğüslerim çok ağrıyorsu. bel ağrısı 6.haftadan sonra başladı, ilk baslarda yoltu belirti olarak. zaten göğüs ağrımdan şüphelenip test yaptım cünkü regl öncesinden fatklı bir ağrıydıPeki hiç karın ağrınız bel ağrınız oldumu belirtileriniz
Hmm rabım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahregl sancım vardı bir de göğüslerim çok ağrıyorsu. bel ağrısı 6.haftadan sonra başladı, ilk baslarda yoltu belirti olarak. zaten göğüs ağrımdan şüphelenip test yaptım cünkü regl öncesinden fatklı bir ağrıydı
aldım bileHmm rabım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Ayy maşallah rabım sağlık sıhhat versinaldım bilesu an 5 aylık oğlum
Allah insallah size de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.![]()
merhabalar,Sol ve sağda üstten aşağı
1. Duratest
2. Artımed
Sol 3-4-5 freely kan tahlilini biraz daha koyulaşınca mı versem..
Merhaba hamilelik var mıMerhaba 23haziran adet olmam gerekiyordu fakat olmadım bende normal gebelik testi yaptım ve 2.çizgi silik çıktı ogünden bugüne testler yaptım ama sanki bana koyulukları aynıymış gibi geliyor testimin bugün 3.gün hala silik çıkmadı normal mi 3günlük test örneğini atıyorum yardımcı olabilir misiniz daha önce kimyasal ve düşük geçirdim kürtaj oldu tekrardan korkuyorum yardımınıza ihtiyacım var sizin testleriniz nasıldı böyle durum yaşayan var mı