- 17 Aralık 2021
- 277
- En iyi cevaplar
- 1
- 152
- 53
- Konu Sahibi Manisamuradiye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durum şu henüz hamileliğinizin cok başında oldugunuz için idrara betahcg tam anlamıyla yogun geçmemiş. Eğer adetiniz geçtiyse kanda gebelik testi ile durumu netleştirip daha sonra doktorun takibine bırakabilirsinizSelamlar yine ben bu dün sabah ilk idrarla yaptığım test 4 5 test yaptım hepsi silik çizgi oldu herkes farklı şeyler söylüyor beni aydınlatın ne zaman bu şekilde oldu bilemiyorum takip edemedim
Canım gebelik olabilir çünkü yoksa göstermiyor bu testler bende kuruma bile çıkmazdı bende yaptım dün bugün benimde silik ilk 5 dk ciktiSelamlar yine ben bu dün sabah ilk idrarla yaptığım test 4 5 test yaptım hepsi silik çizgi oldu herkes farklı şeyler söylüyor beni aydınlatın ne zaman bu şekilde oldu bilemiyorum takip edemedim
Kaçıncı gününüz adet gecikti miSelamlar yine ben bu dün sabah ilk idrarla yaptığım test 4 5 test yaptım hepsi silik çizgi oldu herkes farklı şeyler söylüyor beni aydınlatın ne zaman bu şekilde oldu bilemiyorum takip edemedim
Adet tarihime daha var benim bugün kan verdim 0.227 çıktı yani gebelik yokKaçıncı gününüz adet gecikti mi
Bugün kan verdim 0.227 çıktı hiç anlamıyorum bütün testlerim silik çıkmıştı acaba var daha küçük oldugu için mi çıkmıyorCanım gebelik olabilir çünkü yoksa göstermiyor bu testler bende kuruma bile çıkmazdı bende yaptım dün bugün benimde silik ilk 5 dk cikti
Yaa cook üzücü ama silik cikmadi miAdet tarihime daha var benim bugün kan verdim 0.227 çıktı yani gebelik yok
Yaa cook üzücü ama silik cikmadi mi![]()
Adet gecikmis miydiÇıktı evet ben de anlamadım varda küçük mü yoksa yokmu yoksa neden 5 test öyle çıktı hepsi de silik hiçbir fikrim yok belkide bi anda yükselicek bilemiyorum kafam iyice Allak bullak oldu benim
Dahaa yükselir belkideAdet gecikmis miydi
Adet gecikmis miydi
İşte bana da birşey söylenmiyor ki ne yapayım ne yapmam gerek bilmiyorumDahaa yükselir belkide
Bilemiyorum inanın ne yapıcağımı artıkDahaa yükselir belkide
Beklemek en doğrusu canimBilemiyorum inanın ne yapıcağımı artık
Sanki bı çizgi var gibiHanımlar testime bakar misiniz noluuuurrr![]()
Aynen öyle canım sağolasınBeklemek en doğrusu canim
Yani olabilir ama hepsi mi kuruma çizgisi sadece 1 2 tanesi olsa tamam diyicem de hepsinin öyle çıkması ne bileyim beta 48 saat için birden yükselen birşey sonuçta bilemiyorum belki de çok yeniBeta hormonu önce kan da yükselir sonra idrara geçer. Geç döllenme olabilir belki ama testler de silik çizgi ya kuruma çizgisidir ya da testler bozuktur erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Benim beta 73 iken sizin gibi çıkmıştı testim. Eğer olsaydı kanda muhakkak çıkardı veya kan verdiğiniz laboratuvar da bir sorun oldu
Evet yükselen bir şey ama dediğiniz gibi olsa idrarda da çıkmaz çünkü önce kanda yükseliyor sonra idrar da yükseliyor yani kana geçmeden idrara geçmez belki de kan verdiğiniz laboratuvar da bir sıkıntı olduYani olabilir ama hepsi mi kuruma çizgisi sadece 1 2 tanesi olsa tamam diyicem de hepsinin öyle çıkması ne bileyim beta 48 saat için birden yükselen birşey sonuçta bilemiyorum belki de çok yeni