Gebelik testi silik çizgiler...

Manisamuradiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
277
En iyi cevaplar
1
152
53
Selamlar yine ben bu dün sabah ilk idrarla yaptığım test 4 5 test yaptım hepsi silik çizgi oldu herkes farklı şeyler söylüyor beni aydınlatın ne zaman bu şekilde oldu bilemiyorum takip edemedim

Eklentiler

• IMG-20211219-WA0000.webp
    IMG-20211219-WA0000.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 153
Selamlar yine ben bu dün sabah ilk idrarla yaptığım test 4 5 test yaptım hepsi silik çizgi oldu herkes farklı şeyler söylüyor beni aydınlatın ne zaman bu şekilde oldu bilemiyorum takip edemedim
Durum şu henüz hamileliğinizin cok başında oldugunuz için idrara betahcg tam anlamıyla yogun geçmemiş. Eğer adetiniz geçtiyse kanda gebelik testi ile durumu netleştirip daha sonra doktorun takibine bırakabilirsiniz

Canım gebelik olabilir çünkü yoksa göstermiyor bu testler bende kuruma bile çıkmazdı bende yaptım dün bugün benimde silik ilk 5 dk cikti

Eklentiler

• IMG_20211219_141802.webp
    IMG_20211219_141802.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 162
Canım gebelik olabilir çünkü yoksa göstermiyor bu testler bende kuruma bile çıkmazdı bende yaptım dün bugün benimde silik ilk 5 dk cikti
Bugün kan verdim 0.227 çıktı hiç anlamıyorum bütün testlerim silik çıkmıştı acaba var daha küçük oldugu için mi çıkmıyor

Beta hormonu önce kan da yükselir sonra idrara geçer. Geç döllenme olabilir belki ama testler de silik çizgi ya kuruma çizgisidir ya da testler bozuktur erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Benim beta 73 iken sizin gibi çıkmıştı testim. Eğer olsaydı kanda muhakkak çıkardı veya kan verdiğiniz laboratuvar da bir sorun oldu

Hanımlar testime bakar misiniz noluuuurrr 😔😔

Eklentiler

• 20211220_073326.webp
    20211220_073326.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 96
Beta hormonu önce kan da yükselir sonra idrara geçer. Geç döllenme olabilir belki ama testler de silik çizgi ya kuruma çizgisidir ya da testler bozuktur erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Benim beta 73 iken sizin gibi çıkmıştı testim. Eğer olsaydı kanda muhakkak çıkardı veya kan verdiğiniz laboratuvar da bir sorun oldu
Yani olabilir ama hepsi mi kuruma çizgisi sadece 1 2 tanesi olsa tamam diyicem de hepsinin öyle çıkması ne bileyim beta 48 saat için birden yükselen birşey sonuçta bilemiyorum belki de çok yeni

Yani olabilir ama hepsi mi kuruma çizgisi sadece 1 2 tanesi olsa tamam diyicem de hepsinin öyle çıkması ne bileyim beta 48 saat için birden yükselen birşey sonuçta bilemiyorum belki de çok yeni
Evet yükselen bir şey ama dediğiniz gibi olsa idrarda da çıkmaz çünkü önce kanda yükseliyor sonra idrar da yükseliyor yani kana geçmeden idrara geçmez belki de kan verdiğiniz laboratuvar da bir sıkıntı oldu

Back
X