• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo 16 ve Gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım sen yumurtlamayı gördükten sonra teste devam ettin mi? Acaba yeniden yumurtlamış olabilir misin, belki o yüzden yeni belli olmuştır testte
canım ben devam ettim 3 ekime kadar ovü testini sonra kalan 1 testim daha vardı 6 ekimde bir daha yaptım yine koyuluk görmüştüm. bak böyleydi testlerim hatırlarsın muhtemelen atınca. Burdakikerde yapay zekada 6sının pik olmadığını söyledi

Eklentiler

• IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    IMG_136737E6-88AD-4193-A97F-710A638D5655.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 4
Hiç geç olmamış bence. Ya ben bir de dpo sonrası 10 da lekelenme yaşadım. Önce 2 kez kahvemsi pembemsi geldi hafif regl sancısı ile sonra kesildi aynı gün akşamı uçuk pembe açık pas şeklinde sürüntü gibi geldi akıntıyla karışık 2 gün sonra o da kesildi. Ödüm patlıyor test yapmaktan 6 ay önce de buna benzer bir şeyi regle 4 gün kala yaşadım, 4 gün boyunca devam etti doktora gittim beta baktı 1.20 sonra tarlusal verdi onu kullandım regl oldum. Şimdi korkuyorum çokca
ah seni o kadar iyi anlıyorum ki , ben de şuan çok korkuyorum aynılarını yaşamaktan

ah seni o kadar iyi anlıyorum ki , ben de şuan çok korkuyorum aynılarını yaşamaktan
Korkma artık inşallah sağlıkla ilerleyecek seninki herkeste bebek aynı zamanda tutunacak diye bir şey yok belli ki seninki geç tutunmuş. 6-10 arası yerleşme oluyormuş belki de senin ki 10 da yerleşti bilemezsin ondan geç belli oldu. 💐

Korkma artık inşallah sağlıkla ilerleyecek seninki herkeste bebek aynı zamanda tutunacak diye bir şey yok belli ki seninki geç tutunmuş. 6-10 arası yerleşme oluyormuş belki de senin ki 10 da yerleşti bilemezsin ondan geç belli oldu. 💐
inşallah öyle olmuş olur yoksa çok zor bir süreç 😢 umarım seninde vardır güzel haberler alırsın çok çok dua ediyorum

Back
X