İnşallah yanılıyorumdur canım ama kuruma çizgisine çok benziyor . Pozitif olanlar birazda ikinci çizgi biraz daha pembe oluyorMerhaba kızlar,
Sabah test yapmıştm sonradan beliren bi silik çizgi gördüm sizce var mı birşey?Eki Görüntüle 2889486
Banada öyle geldiİnşallah yanılıyorumdur canım ama kuruma çizgisine çok benziyor . Pozitif olanlar birazda ikinci çizgi biraz daha pembe oluyor
İlk kez mavi gördüm canım yarın sabah aç karına bir daha dene istersen inşallah vardırBanada öyle geldiclearblue yaptm dijital olanı bozuk çıktı içini açtım o da böyleydiEki Görüntüle 2889490
Kesin myledirKuruma çizgisi olabilir canıminşallah değildir ama adetin geçikmiş miydi
İnşallahİlk kez mavi gördüm canım yarın sabah aç karına bir daha dene istersen inşallah vardır
O ümitsizliği çok iyi biliyorum ama sen ümidini kaybetme sabah ilk idrarla bak dakika tut 10 dk içinde çıkması lazımİnşallah
Bu kuruma çizgilerini çok gördüm malesefKesin myledirdündü
Sabah yaparım bakalımO ümitsizliği çok iyi biliyorum ama sen ümidini kaybetme sabah ilk idrarla bak dakika tut 10 dk içinde çıkması lazım
Satan kişiye sordum hcg olmayan yerde çizgi olmaz dediydi bide su damlat giderse kuruma çizgisiydi gitmezse hcg dedi damlattım böyle kaldıBu kuruma çizgilerini çok gördüm malesefo yüzden iki gün sonra tekrarla yada kan ver canım madem geçti adetin umarım vardır
Biorepair canmMarkası ne testin? Dun ben de test yaptik buna benzer çıktı ama maalesef bugün adet oldum
Gözle kırmızı duruyo ama bilemedimKuruma çizgisi gibi duruyor canım. Çizgi beyaz cnku
AnladimBiorepair canm
Yok canım testm kalmadıAnladim
Tekrar denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?