- 23 Şubat 2022
- 20
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi Aaasssbbbjjj2107
-
Kız gebesin işte bariz çizgi belliMerhaba adetim 3 gün gecikti ikinci çizgi silik sizce gebemiyim
Ya bilgisizim biraz konuda bır de acaba diyorum bozuk muu erken gebelik testi var evde yarın da onu mu yapsamKız gebesin işte bariz çizgi bellimaşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayi nasip etsin
Çok teşekkür ederim kan testi de yaptırsam içim rahatlar inşHayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Ancak perşembe günü kan verebilirimSilik denmez ki. Kan verin.
Bir an önce kan vermeye git tekrar hayırlı olsunÇok teşekkür ederim kan testi de yaptırsam içim rahatlar inş
Perşembe gidicem inşAllah teşekkür ederimBir an önce kan vermeye git tekrar hayırlı olsun
Tebrik ederim sağlıkla inşallahMerhaba adetim 3 gün gecikti ikinci çizgi silik sizce gebemiyim
Teşekkür ederim inşAllah yarın yapacağım erken gebelik testinde de pozitif görürüm kanda daTebrik ederim sağlıkla inşallah
Bu silik değil ben burdayım diyorMerhaba adetim 3 gün gecikti ikinci çizgi silik sizce gebemiyim
Bozuk değildir canim içini ferah tut adetim 10 gün geçiyordu test yapıyordum bir kere bile bırak çift çizgiyi silik çizgi bile göstermedi. İçin rahatlayacaksa kan ver acildeYa bilgisizim biraz konuda bır de acaba diyorum bozuk muu erken gebelik testi var evde yarın da onu mu yapsam
Ahhh çok teşekkür ederim gidicem :) rabbim dileyen herekese nasip eder inşHamilesiniz tebrikler. Kan verme isini bekletmeyin verin bir an önce. Beta hcg artış takibi de yapılmış olur. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Maşallah subhanallah inşallah rabbim kalbinize göre verir şu mübarek gündeMerhaba adetim 3 gün gecikti ikinci çizgi silik sizce gebemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?