Koyulaşma olmuyorsa kimyasal gebelik olabilir maalesef.. 5 dakikada çıkmıyor mu çizgiler?Selam kizlar adetim 5 gün gecikti tes yapıyorum birkaç saat sonra çok az silik cikiyor ve hepsinde öyle oluyor sizce ne yapmalıyım
Böyle çıktı bu sabahBöyle durumda kan vermeniz önemli bide başka testle deneyin bazısında sonradan çizgiler belirgin olmaya başlıyor
Fotraf yok canım göremedimBöyle çıktı bu sabah
Böyle çıktı bu sabah
İnşallah canım 3 yıldır bekliyorum yarın kan vericemVar gibi gebelik bence kan verin heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi
Kızlar benim de gebelik testim böyle çıktı ama 2 gün önce lan testim 2.31 çıkmıştı yqni negatif kafam çok karıştıEki Görüntüle 3213391 benimde günümden 5 gün geçti şimdi çıkıyor teste yani geç döllenme ola bilir sizdede
İnsalah hersey gonlunce olurİnşallah canım 3 yıldır bekliyorum yarın kan vericem
İnşallah isteyen her bir kadına nasip olurİnsalah hersey gonlunce olur
Aminİnşallah isteyen her bir kadına nasip olur
Amin canımAy inşallah ikimizde de öyledir
Bence olmayan gebelik sonradan da olsa silik çıkmaz. Ben âdete 3 gün kala yaptım negatifti asla sonradan belirmedi. Adet günü yaptığım test pozitif çıktı yani yoksa çıkmaz bencee siz kan verin en iyisiSelam kizlar adetim 5 gün gecikti tes yapıyorum birkaç saat sonra çok az silik cikiyor ve hepsinde öyle oluyor sizce ne yapmalıyım
Tekrar kan vermelisin benceeKızlar benim de gebelik testim böyle çıktı ama 2 gün önce lan testim 2.31 çıkmıştı yqni negatif kafam çok karıştıEki Görüntüle 3213391
2 gün sonra adet günüm gelmezse yaparımTekrar kan vermelisin bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?