Bence pozitifKızlar merhaba adetim 2 gün gecikti ama düzensiz kısa sürede oluyordum dün tokken test yaptım bişey çıkmadı bu sabah aç karnına ilk idrarla yaptım 2 dakika olmadan çizgi silik çıktı hemen fotoğraf çektim sonradan 20 dakika olmadan daha belirgin oldu sizce hamilemiyim?
İnşallah öyledir çok istiyoruz sürekli adet gördüğüm için doğum kontrol habı kullanıyordum bıraktım şimdide böyle oldu şüphede kaldımBence pozitifyeni olduğu için ilk çıkmamış olabilir değerler yavaş yavaş yükseliyor
Merhaba sizin sonuç nedir umarım güzel haberler almışsınızdır benimde sizinki gibi aynı silik çıktıKızlar merhaba adetim 2 gün gecikti ama düzensiz kısa sürede oluyordum dün tokken test yaptım bişey çıkmadı bu sabah aç karnına ilk idrarla yaptım 2 dakika olmadan çizgi silik çıktı hemen fotoğraf çektim sonradan 20 dakika olmadan daha belirgin oldu ve 2-3 gündür adet olacak gibi sancım göğüs hassasiyetim var sizce hamilemiyim?
İlk beş dk içinde çıkmışsa pozitifMerhaba benim de aynı şekilde adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım silik çıktı belli belirsiz bakabilir misiniz
Canım buda soru mu ikinci çizgi hem pembe hemde iki dk içinde çıkmış bence pozitif hayırlı olsunKızlar merhaba adetim 2 gün gecikti ama düzensiz kısa sürede oluyordum dün tokken test yaptım bişey çıkmadı bu sabah aç karnına ilk idrarla yaptım 2 dakika olmadan çizgi silik çıktı hemen fotoğraf çektim sonradan 20 dakika olmadan daha belirgin oldu ve 2-3 gündür adet olacak gibi sancım göğüs hassasiyetim var sizce hamilemiyim?
En iyisi kan testi vermen bende kan verdim hemen çıktı canımMerhaba benim de aynı şekilde adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım silik çıktı belli belirsiz bakabilir misiniz
Bugün kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında sonuç yarın sabah çıkıcakEn iyisi kan testi vermen bende kan verdim hemen çıktı canım
Evet pozitif çarşamba günü ultrasonla göreceğim inşallah teşekkür ederimCanım buda soru mu ikinci çizgi hem pembe hemde iki dk içinde çıkmış bence pozitif hayırlı olsun
E nabızdan takip edebilirsinBugün kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında sonuç yarın sabah çıkıcak
Bakıyorum sürekliE nabızdan takip edebilirsin
Evet kan verdim hamile olduğum kesinleştiMerhaba sizin sonuç nedir umarım güzel haberler almışsınızdır benimde sizinki gibi aynı silik çıktı
Sabırsız bekleyişler bende aynıydım hayırlı haberi aldım umarım seninde hayırlı haberin olur benide haberdar edersin❤Bakıyorum sürekli
Hayırlı uğurlu olsunSabırsız bekleyişler bende aynıydım hayırlı haberi aldım umarım seninde hayırlı haberin olur benide haberdar edersin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?