Benimde öyle oluyo bide o gğne dwnk geldi die tekrar küsüyoruzAnlaşmış gibi hep küslükler yumurtlama gününe denk geliyor çok sinir oluyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle oluyo bide o gğne dwnk geldi die tekrar küsüyoruzAnlaşmış gibi hep küslükler yumurtlama gününe denk geliyor çok sinir oluyorum![]()
Umarım Rabb'im isteyen herkesAnladım canım ben bazen kaçırıyorum bu ay kaçtı hsg çekildi kanamam vardı
Sen peki normal de nasıl anliyosun yumurtlama gününüAnladım canım ben bazen kaçırıyorum bu ay kaçtı hsg çekildi kanamam vardı
Sakinleştirici falan mı alsak acaba o günlerBenimde öyle oluyo bide o gğne dwnk geldi die tekrar küsüyoruz![]()
Bencr eşlere vermek lazım onlar küstürüyorSakinleştirici falan mı alsak acaba o günler![]()
Hii bende hiç ağrı olunuyo ya akintida öyle olmuyor pco da var bende zatenYumurta akımgibi akıntı oluyo ağrılı kasıklarda
Polikistik over yumurtalarm her ay düzenli olmiyorPko nedir
Ama hamile kalan çok umutsuz olma çaresi var Rabbimm hepimize tattırsın anne olmayı benimde hsg çekildi tüpler açık şükür deniyoruz inş olurPolikistik over yumurtalarm her ay düzenli olmiyor
Umutsuz değilim zaten çok şükür 2 oğlum var Rabb'im isteyen herkese nasip etsin belki bı kızım olur diye 3. Denemek istedim ama bakalım kısmet olmasa da vardır bı hayirAma hamile kalan çok umutsuz olma çaresi var Rabbimm hepimize tattırsın anne olmayı benimde hsg çekildi tüpler açık şükür deniyoruz inş olur