Gebelik testi sonradan silik çıkanlar

babysaraaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
6
5
1
24
Selam canlar adetime 6 gün var 2 tane test yaptım negatif bi kaç saat sonra tekrar baktım çok silik çok çok silik çizgi olmuş flaş tutunca görebildim hamilemiyim hiç bi belirtim de yok aslında ama eminim hamile kalacağıma çok korunmasız ilişki yaşadım yumurtlama günlerimde

İlk beş dk ve on dk sonra çıkan sonuç gecersiz

Merhaba okudum yazınızı yazmadan duramadım. Bende aynı durumu yaşadım. Silik gibi pozitif yok negatif düşünceler kafamda randevu almak bu zamanda çok zordu. Adet olduktan 10 gün sonra test yaptım kaset tipi ucuz teslerden.4 saat sonra silik pozitif görmüştüm. Hergün yapmaya başladım silik gölge gibi beyazdı.ama kaset tipi gebelik testi Biyerde okumuştum. Gebelik testi yanlış negatif verir ama yanlış pozitif vermez. Şayet klomen gibi ilaçlar kullanılmadıysa yazıyordu. Bu inançla doktora gittim.Düşük olmuş. Tutunamamış. Bir ilaç verdi yarın başlayacağım ve doktora gideceğim bakalım.Gebelik şüpheniz varsa vede kaset tipinde pozitifi yakalarsanız olamaz demeyin ben olamaz böyle bişe demiştim.Belime bir ağrı tutulma olmuştu acile gidip iğne yaptırmıştım. Beta hcg ile emin olmadan asla kontrolsüz bişe yapmamak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…