Gebelik testi sonuçları lütfen yardım...

cnm benim durumum karışık :( adet tarihimde belirsizlik oldu. farlutal ile 6 ekimde olmuştum 9 gun fln sürdü sonra 21.de tekrar 3 gün hastalandım.bende anlam veremedim doktora sordum ilacın yan etkisi dedi.ikinci olan regl çok sıvı değişik bi kanamaydı. bende testi ne zman yapacağımı bilemedim işte. geçen gün yaptım ama negatifti. 21i ni mi beklesem yada kan mı yaptırsam die kararsızım. ama galiba hamiş deilim negatif çıkınca umudumu kaybettim :(

Yerleşme kanaması olsa kahverengi ve yoğun kıvamlı olurdu diyeceğim ama tabi belli olmuyor yine de. İnşallah öyle birşeydir. Kan testi yaptırsan öğrenirsin ama sabrederim dersen bekle derim. Ben de farlutal kullandım ara kanama yapar dediler ama bir şey olmadı. Çok merak ettim seni. Test yaparsam mutlaka haber ver bize.

Haklısın tabi. O kadar ağır olduğunu bilmiyordum:(Çok geçmiş olsun canım. Allah seni de (Kızlarını da diyordum az daha valla) bebeklerini de korusun canım.

Canım benim saol Allah razı olsun. Allah mı söyletti kızlar diye acaba:) Gerçi kimi kızlar diyo kimi oğlanlar:1: Hayırlısı olsun inşallah. Allah'ım sana da nasip etsin

Son düzenleme:
Yerleşme kanaması olsa kahverengi ve yoğun kıvamlı olurdu diyeceğim ama tabi belli olmuyor yine de. İnşallah öyle birşeydir. Kan testi yaptırsan öğrenirsin ama sabrederim dersen bekle derim. Ben de farlutal kullandım ara kanama yapar dediler ama bir şey olmadı. Çok merak ettim seni. Test yaparsam mutlaka haber ver bize.

bekliyorum cnm biraz daha bakalım idrarda negatif çıkınca hiç tahlil fln yaptırasım gelmio. yaptırınca mutlaka haber veririm cnm :)

Kızlar kolımenin dördüncü günündeyim bugün. Hergün koca bir fincan hayıt çayı içiyorum ayrıca:) Biri doktorun ilacı, diğeri nenemin tavsiyesi:)Bu arada FSH VE LH sınırın çok az üstünde çıktı. FSH 6,45 LH 10.43 E2 normal Allahtan. Daha kötü sonuçlar bekliyordum. Sonuçta müzmin pkoluyum, beş altı ayda bir adet oluyorum. Ama değerler kötü değil dedi doktorum. Adetin 5.günü klomene başladık. Sabah akşam 1 tane. Yarın son ilaçları alacağım inşallah. Sonra 21 kasımda kontrol. Neden o kadar öeteye attığını bilmiyorum. Aslında ilaç bitince çağırıp yumurtalara bakması gerekmez miydi? Aman ben sanki doktordan iyi bilecekmişim gibi...Benden bu kadar kızlar. Sizler ne alemdesiniz acaba. Rewix sen ne durumdasın canım. Test yaptın mı? Başar sen nasıl oldun...

21 kasımda doktor kontrolü var. O zaman gelişmeleri buraya yazarım. Öptüm hepinizi.

cnm dayanamadım artık bugün gittim kan testi yaptırdım.negatif cıktı. aslında şimdi için iyi de oldu.çünkü diş tedavisi de yaptırıyordum. ama üzülmedim desem yalan olur :( hayırlısı olsun artık ne diyelim. eşim üzüldü baya :((

Son düzenleme:
cnm dayanamadım artık bugün gittim kan testi yaptırdım.negatif cıktı. aslında şimdi için iyi de oldu.çünkü diş tedavisi de yaptırıyordum. ama üzülmedim desem yalan olur :( hayırlısı olsun artık ne diyelim. eşim üzüldü baya :((

rewixcim inşallah bir dahaki ay muradına erersin canım. Diş tedavisi hamilelikten önce yapılmazsa pek çok sıkıntıya yol açıyor. Belki de hayırlısı buydu. Ben de yarın doktora gideceğim bakalım yumurta gelişimi ne alemde. SONUCU yazaraım inşallah.

Back
X