Gebelik testi sonucu çift çizgi hamilemiyim bakarmısınız

damlaveminikprensesi

Tek hayalim minik kızım❤️
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2022
44
14
18
Daha yeni üye oldum hamilelike ilgili çok bir bilgim yok yardımlarınız için şimdiden sağolun Adetime 2 gün var ve testin sonucu bu şekilde paylaştım sabah ilk idrarla testi uyguladım testin markası ( prodoctor) yanılma ihtilamali varmı önceden bu testi yapıpda yanılan yada doğru çıkan varmı ben emin olamadım.yardımlarınızı bekliyorum ☺️
IMG-20221230-WA0000.webp

Daha yeni üye oldum hamilelike ilgili çok bir bilgim yok yardımlarınız için şimdiden sağolun Adetime 2 gün var ve testin sonucu bu şekilde paylaştım sabah ilk idrarla testi uyguladım testin markası ( prodoctor) yanılma ihtilamali varmı önceden bu testi yapıpda yanılan yada doğru çıkan varmı ben emin olamadım.yardımlarınızı bekliyorum ☺️Eki Görüntüle 3184460
Bana oldu yalancı pozitif ama çizgi çok silik durmuyor bence bi test daha alıp yapın bu koyuluktaki çizgide gün ortasında da çıkar ilk idrara gerek yok bence,beta 100-150 civarı gibi duruyor
Bi test daha alıp doğrulayın derim

Daha yeni üye oldum hamilelike ilgili çok bir bilgim yok yardımlarınız için şimdiden sağolun Adetime 2 gün var ve testin sonucu bu şekilde paylaştım sabah ilk idrarla testi uyguladım testin markası ( prodoctor) yanılma ihtilamali varmı önceden bu testi yapıpda yanılan yada doğru çıkan varmı ben emin olamadım.yardımlarınızı bekliyorum ☺️Eki Görüntüle 3184460
Bende bu testle hatta çok daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim hamileliğimi. Akşam ya da yarın sabah kaset test yapın bence eğer onda da çok silik bile olsa çizgi çıkarsa vardır inşallah😇

Bende bu testle hatta çok daha silik bir çizgiyle öğrenmiştim hamileliğimi. Akşam ya da yarın sabah kaset test yapın bence eğer onda da çok silik bile olsa çizgi çıkarsa vardır inşallah😇
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sabah bidaha test yapayım o zaman sonucu paylaşırım.

Başka test yapmaya gerek yok canım hamilesin.
Sağlıcakla ilerlesin inşallah.
Bugün yada yarın kan testi ver, 48 saat sonra tekrar kan testi ver, doktorun artış durumuna bakacaktır.
Sağlıcakla kucağına al inşallah😇🌷

Başka test yapmaya gerek yok canım hamilesin.
Sağlıcakla ilerlesin inşallah.
Bugün yada yarın kan testi ver, 48 saat sonra tekrar kan testi ver, doktorun artış durumuna bakacaktır.
Sağlıcakla kucağına al inşallah😇🌷
Teşekkür ederim çok güzel şeyler yazmışsınız 🥰 Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin☺️😊

Canım merhaba bu prodoctor yalancı pozitif gösteriyor bazen. O yüzden eğer varsa bu koyulukta ise kaset testte de çıkar yarın kaset test ile yapmani tavsiye ederim inşallah vardir bebiş ve sağlıkla ilerlesin🤲🥰

Canım merhaba bu prodoctor yalancı pozitif gösteriyor bazen. O yüzden eğer varsa bu koyulukta ise kaset testte de çıkar yarın kaset test ile yapmani tavsiye ederim inşallah vardir bebiş ve sağlıkla ilerlesin🤲🥰
Teşekkür ederim umut verdiniz bana yarında tekrarlicam testi🥰🥰

merhaba canım bende adet günümde silik çizgiyle bu testle öğrendim seninkinden daha silikti :) beta verdim 5,29 çıktı 2 gün sonra 34 bugünde 100 çıktı :)

merhaba canım bende adet günümde silik çizgiyle bu testle öğrendim seninkinden daha silikti :) beta verdim 5,29 çıktı 2 gün sonra 34 bugünde 100 çıktı :)
Teşekkür ederim mesajını gördüğümde mutlu oldum az önce yeni bir test yaptım aynı markayla ve aynı şekilde çıktı daha silik çıkacak diye korkmuştum ama testin biri yanılsa biri yanılmaz diye tahmin ediyorum düşüncelerinizi paylaşırmısınız.allahım hayırlısıyla bebişinizi kucanıza almayı nasip etsin🥰😘 bizim içinde dualarınızı eksik etmeyin🤲❤️

Teşekkür ederim mesajını gördüğümde mutlu oldum az önce yeni bir test yaptım aynı markayla ve aynı şekilde çıktı daha silik çıkacak diye korkmuştum ama testin biri yanılsa biri yanılmaz diye tahmin ediyorum düşüncelerinizi paylaşırmısınız.allahım hayırlısıyla bebişinizi kucanıza almayı nasip etsin🥰😘 bizim içinde dualarınızı eksik etmeyin🤲❤️
Hiç ama hiç stres yapma eminim çok güzel bir anne olucaksın ☺️ Ben bu ay hiçbirşey hissetmemiştim adetimden önce aşırı ağrılarım olurdu ama telefona bildirm geldi adet günümmüş ve ben farketmedim sonra dediğim gibi idrar testi yaptım silik çıktı merakımdan kan verdim bak ekliyorum 5,29 çıktı şoka girdim bu seferde kimyasal mı korkusu başladı depresyona girdim 2 gün sonra 34 ardından 100 çıktı kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrılarım var normal dendi haftaya keseyi görücez inşallah ☺️

Eklentiler

• 092CE8BB-301E-42D7-8AD1-6158D51B27B9.webp
    092CE8BB-301E-42D7-8AD1-6158D51B27B9.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 200
  • 66E27C63-0C19-4FBE-B3AC-34FAA01B971C.webp
    66E27C63-0C19-4FBE-B3AC-34FAA01B971C.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 187
Tebrik ederim senide canım Allah hayırlısıyla kucana almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰 ama benim göğüs hassaiyetim ve belimde sırtımda ağrılar var bunlardan dolayı umudum bazen kırılıyor kan testinde olumlu sonuç alırım inşallh pazartesi kan vericem bakalım ne olacak bu gün yaptığım iki testte aynı birini sabah yaptım birini akşam üzeri birde pazar yada pazartesi erken gebelik testi değilde diğerinden yapıcam öyle kan vermeye gidicem inşallah🥰

Eklentiler

• IMG-20221230-WA0006.webp
    IMG-20221230-WA0006.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 215
Hiç ama hiç stres yapma eminim çok güzel bir anne olucaksın ☺️ Ben bu ay hiçbirşey hissetmemiştim adetimden önce aşırı ağrılarım olurdu ama telefona bildirm geldi adet günümmüş ve ben farketmedim sonra dediğim gibi idrar testi yaptım silik çıktı merakımdan kan verdim bak ekliyorum 5,29 çıktı şoka girdim bu seferde kimyasal mı korkusu başladı depresyona girdim 2 gün sonra 34 ardından 100 çıktı kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrılarım var normal dendi haftaya keseyi görücez inşallah ☺️
Allahım hamileliğinin sağlıklı ilerlemesini sağlıklıca bebişini kucağına almayı nasip etsin yüzünden mutluluk eksik olmasın🤲❤️😊

Günaydınlar ben az önce dayanamadım ve test yaptım bu gün adet olma günüm aynı sizinki gibi çıktı silik bayağa ama ben gördüm bi bakarmısınız

Eklentiler

• IMG-20221231-WA0000.webp
    IMG-20221231-WA0000.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 227
Back
X