Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 dakkadır böyle değişir mi sizceBen çizgi göremedim maalesef
Ya bundan önce bi test daha yaptım negatifti güneşte kalmış çizgi daha çıkmıştı sanki bi kaç saat geçmişti yanlış olma ihtimali var diminegatif
Değişse de dikkate almamak lazım ilk 5-10 dakika önemli15 dakkadır böyle değişir mi sizce
Kesin dimi böyle değişse yanlışmıdır çünkü reglim bi gün geçikti sonra ağrım olmadı ilk regl gibiydim ama kan az geliyodu bi 4 gün sürdüDeğişse de dikkate almamak lazım ilk 5-10 dakika önemli
kuruma çizgisidir onu ciddiye almayınYa bundan önce bi test daha yaptım negatifti güneşte kalmış çizgi daha çıkmıştı sanki bi kaç saat geçmişti yanlış olma ihtimali var dimi
Ama çift çizgiye benziyordu kuruma çizgisi midir yani güneşten dışarda kaldığı için midir dikkate alınması gereken süre 5-10 dakka dimi anladığım kadarıylakuruma çizgisidir onu ciddiye almayın
Siz istemiyorsunuz anladığım kadarıyla öyle miÇok soru soruyorum aklım çok karışık çünkü
Evet çünkü çok erken hazır deilimSiz istemiyorsunuz anladığım kadarıyla öyle mi
Anladımm bence hamile değilsiniz 5-10 dakikayı geçince çıkan çizgiler kuruma çizgisi oluyorEvet çünkü çok erken hazır deilim
evet 5 dkdan sonrasını dikkate almamalısınız güvenilir değil malesefAma çift çizgiye benziyordu kuruma çizgisi midir yani güneşten dışarda kaldığı için midir dikkate alınması gereken süre 5-10 dakka dimi anladığım kadarıyla
Peki göğsümü sıkınca süt gibi bişey geldi neden korkuyorumevet 5 dkdan sonrasını dikkate almamalısınız güvenilir değil malesef
Göğsümü sıkınca süt gibi bişey geldi peki neden korkuyorumAnladımm bence hamile değilsiniz 5-10 dakikayı geçince çıkan çizgiler kuruma çizgisi oluyor
prolaltn hormonu yüksek olabilir. bende de dönem dönem oluyordu ama genelikte hiç olmadı su ana kadar. isterseniz hormonlarınıza baktırın reglin 3.günüPeki göğsümü sıkınca süt gibi bişey geldi neden korkuyorum
Hamile olsanız dahi şu an süt gelmez, prolaktin hormonunuzda bi bozulma olabilir doktora gidip hormonlarınıza baktırınGöğsümü sıkınca süt gibi bişey geldi peki neden korkuyorum
Hamilelikle alakası yok o zaman dimi içimi rahat tutmalımıyım çok endişeliyimHamile olsanız dahi şu an süt gelmez, prolaktin hormonunuzda bi bozulma olabilir doktora gidip hormonlarınıza baktırın