- 1 Aralık 2020
- 135
- 63
- 48
- 34
- Konu Sahibi Sapsirella
-
Öncelikle hayırlısı olsun , silikte olsa var evet kan testi vermelisinArkadaşlar bugün regl olmam lazım bel ağrım ve kasık batması var sabah test yaptım ve 5 6 dk da bu çizgi belirdi normalde bembeyaz çizgilerle karşı karşıya kalırdım ama adet olacakmışım gibi ağrım da var sadece içimdeki his için yaptım kimyasal gebelik diye düşündüm bu kadar silik çıkınca ama bir umut işte, testi açık şekilde daha belli ama onu atmayacağım ayıp olmasın diyerek, size zahmet bir bakıp fikirlerinizi paylaşır mısınız
Ben de gördüm gönlünüzce olsunÖncelikle hayırlısı olsun , silikte olsa var evet kan testi vermelisin
Tekrar Bi test yapacağım ona göre yarın gidip kan veririm inşallah adet olmazsamÖncelikle hayırlısı olsun , silikte olsa var evet kan testi vermelisin
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah vardır kısmet artıkBen de gördüm gönlünüzce olsun
Umutlanmak istemiyorum sabahtan beri ağlama krizine girdim 8 aydır deniyoruz pkoluyum da yumurtam gelişiyor bu ayda umudum yoktu dün bembeyaz bir testle karşılaştım bugün böyle oldu tekrar test yapacağım birazdan dua edin lütfenGünaydın ben de gördüm daha çok yeni muhtemelen ama kanda az da olsa bir değer çıkar. testler koyulaşırsa kan verin hayırlı olsun inşallah
Amin inşallah.. sakin olmaya çalış stres bu aşamada kötü etkilemesin..biz de 2 seneden fazladır deniyoruz olumsuz tüp bebek te oldu, kısmet olur birgün inşallahUmutlanmak istemiyorum sabahtan beri ağlama krizine girdim 8 aydır deniyoruz pkoluyum da yumurtam gelişiyor bu ayda umudum yoktu dün bembeyaz bir testle karşılaştım bugün böyle oldu tekrar test yapacağım birazdan dua edin lütfenRabbim herkese nasip etsin
Amin inşallah.. sakin olmaya çalış stres bu aşamada kötü etkilemesin..biz de 2 seneden fazladır deniyoruz olumsuz tüp bebek te oldu, kısmet olur birgün inşallahgünden güne testler koyulaşırsa iyi haber demektir. Sağlıkla ilerler
Rabbim inşallah nasip etsin gerçekten çok zormuş beklemesi her ay umutlanmak sürekli test yapmak Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. İnşallah vardır da canım bakalımAmin inşallah.. sakin olmaya çalış stres bu aşamada kötü etkilemesin..biz de 2 seneden fazladır deniyoruz olumsuz tüp bebek te oldu, kısmet olur birgün inşallahgünden güne testler koyulaşırsa iyi haber demektir. Sağlıkla ilerler herşey dilerim
Çıktı hemen çıktı sadece zaman geçtikçe daha belli oldu canım şimdi kurudu mesela daha da belli tabi kurumanın da etkisi ile ama hiç böyle olmamıştı inşallah boşuna umutlanmamışımdır tekrar test yapacağım ona göre kan vereceğimVar canım kan net çıkar. Silik hemen çıktı mi
Çok yeni daha canım testi tekrar edin düzenli artması önemli.hayırlı olsunArkadaşlar 8.85 sonucum sizce yeni mi korkuyorum kimyasal vs diye
İnşallah hayırlı olur canım ama adet günüm bugün yani geç döllenme mi aceba endişelerim varÇok yeni daha canım testi tekrar edin düzenli artması önemli.hayırlı olsun
Muhtemelen geç döllenme siz testi tekrar yapın düzenli artar inşallahİnşallah hayırlı olur canım ama adet günüm bugün yani geç döllenme mi aceba endişelerim var
Bence erken olduğu için sonuç düşük... hayırlı olsun değeriniz artsın inşallahArkadaşlar 8.85 sonucum sizce yeni mi korkuyorum kimyasal vs diye
İnşallah canım inşallahMuhtemelen geç döllenme siz testi tekrar yapın düzenli artar inşallah
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinBence erken olduğu için sonuç düşük... hayırlı olsun değeriniz artsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?