Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi var mı yok mu sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sapsirella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
135
63
48
34
Arkadaşlar bugün regl olmam lazım bel ağrım ve kasık batması var sabah test yaptım ve 5 6 dk da bu çizgi belirdi normalde bembeyaz çizgilerle karşı karşıya kalırdım ama adet olacakmışım gibi ağrım da var sadece içimdeki his için yaptım kimyasal gebelik diye düşündüm bu kadar silik çıkınca ama bir umut işte, testi açık şekilde daha belli ama onu atmayacağım ayıp olmasın diyerek, size zahmet bir bakıp fikirlerinizi paylaşır mısınız

Eklentiler

• IMG_20210324_081442.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 198
  • IMG_20210324_081424.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 198
Öncelikle hayırlısı olsun , silikte olsa var evet kan testi vermelisin

Günaydın ben de gördüm daha çok yeni muhtemelen ama kanda az da olsa bir değer çıkar. testler koyulaşırsa kan verin hayırlı olsun inşallah

Günaydın ben de gördüm daha çok yeni muhtemelen ama kanda az da olsa bir değer çıkar. testler koyulaşırsa kan verin hayırlı olsun inşallah
Umutlanmak istemiyorum sabahtan beri ağlama krizine girdim 8 aydır deniyoruz pkoluyum da yumurtam gelişiyor bu ayda umudum yoktu dün bembeyaz bir testle karşılaştım bugün böyle oldu tekrar test yapacağım birazdan dua edin lütfen Rabbim herkese nasip etsin

Amin inşallah.. sakin olmaya çalış stres bu aşamada kötü etkilemesin..biz de 2 seneden fazladır deniyoruz olumsuz tüp bebek te oldu, kısmet olur birgün inşallah günden güne testler koyulaşırsa iyi haber demektir. Sağlıkla ilerler herşey dilerim

Rabbim inşallah nasip etsin gerçekten çok zormuş beklemesi her ay umutlanmak sürekli test yapmak Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. İnşallah vardır da canım bakalım

Var canım kan net çıkar. Silik hemen çıktı mi
Çıktı hemen çıktı sadece zaman geçtikçe daha belli oldu canım şimdi kurudu mesela daha da belli tabi kurumanın da etkisi ile ama hiç böyle olmamıştı inşallah boşuna umutlanmamışımdır tekrar test yapacağım ona göre kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…