• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi ve kan sonucu

Karamelek54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
145
Puanlar
103
Merhaba arkadaşlar adet günüm 3 gün geçti test yaptım çift çizgi sonuç pozitif sabah kan verdim değerim 312 geldi yarın tekrar vericem sizce değer iyi mi takvime göre 4+5 günlük gösteriyor ama çok tedirginim 7 senedir çocuğum olmuyordu 🥹 yaptığım testlerin görüntüsünde ekledim

Değer gayet iyi önemli olan tekrar verdiğinizde 2 katı artmış olması. Hayırlı olsun🌸

Merhaba arkadaşlar adet günüm 3 gün geçti test yaptım çift çizgi sonuç pozitif sabah kan verdim değerim 312 geldi yarın tekrar vericem sizce değer iyi mi takvime göre 4+5 günlük gösteriyor ama çok tedirginim 7 senedir çocuğum olmuyordu 🥹 yaptığım testlerin görüntüsünde ekledim

Değer gayet iyi önemli olan tekrar verdiğinizde 2 katı artmış olması. Hayırlı olsun🌸
Çok teşekkür ederim yarın tekrarlıcam testi inşallah güzel sonuç alırım 🫶

Çıktı canım 523 değer %100 bir artış yok %65 %70 bir artış var dedi doktor ama kötü diyemeyiz olabilir bu şekilde de dedi cuma günü tekrar vericem umarım ikiye katlar değer 😔

Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın. Tüp bebek mi yaptınız acaba
Yok canım ben daha önce 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm maalesef hiç biri tutmadı şimdi tekrar devlete başlıcaktım evraklarımı topladım adet olmayı bekliyordum günüm geçince test yaptım pozitif değerim şuan %65 70 gibi artış gösterdi biraz korkuyorum cuma tekrarlıcaz testi inşallah güzel sonuç alırım 🤲🏻😔

Yok canım ben daha önce 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm maalesef hiç biri tutmadı şimdi tekrar devlete başlıcaktım evraklarımı topladım adet olmayı bekliyordum günüm geçince test yaptım pozitif değerim şuan %65 70 gibi artış gösterdi biraz korkuyorum cuma tekrarlıcaz testi inşallah güzel sonuç alırım 🤲🏻😔
Harika çok sevindim güzel haberlerinizi bekliyoruz

Çıktı maalesef kötü canım yarın kontrolüm var dış gebelik olmasından korkuyorum 😔
3 mayıs 312
5 mayıs 523
8 mayıs 853
10 Mayıs 899 değerler de bu şekilde

Back
X