Gebelik testi ve kimyasal gebelik

kahvesevenkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
833
1.327
63
Merhabalar,
Dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi acaba dedirtmeyecek kadar belirgindi, sabah da yaptım bana çizgi daha az silik gibi geldi. Bacaklarımda da inanılmaz bi ağrı var adet olacakmışım gibi. Rica etsem bakabilir misiniz teste fotoğrafın üst kısmı bu sabah yaptığım test, alttaki dün akşam yaptığım test. Bu da kimyasalsa iki yılda farkettiğim ikinci kimyasal olacak bu. Belki önceden de oldu ben farketmedim. O kadar lanet bi şey ki sevinemiyorum bile. Hamile gibi de hissetmiyorum.

Olabilir canım gerçekten çizgini belirginli azalmış bende bi kez böyle b durum yaşamıştım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi gebelik olur

Olabilir canım gerçekten çizgini belirginli azalmış bende bi kez böyle b durum yaşamıştım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi gebelik olur

Eşim yarın doktora gidelim diyor ama ben istemiyorum. Bu şekilde olacaksa gitmemizin bir anlamı yok ki.
Ben sağlıklı hamilelik geçiremiyorum.

Eşim yarın doktora gidelim diyor ama ben istemiyorum. Bu şekilde olacaksa gitmemizin bir anlamı yok ki.
Ben sağlıklı hamilelik geçiremiyorum.
İyi de zaten asıl bunun için gitmeniz gerekiyor doktora? Neden sağlıklı hamilelik geçiremediğinizi merak etmiyor musunuz? Ben de ilk kimyasal gebelik geçirmiştim, ilaç kullanmıştım. Sonra sağlıklı bir gebeliğim oldu, şu an bir oğlum var. Evde beklemeyle olmaz.

Yok o konuda doktora gitmeyi düşünüyorum zaten sadece acele edip gidip gitmemek konusunda kararsızdım araya bayram giriyor ya çünkü. Size neden ilaç verdiler de düzeldi?

Ancak kanda belli olur kimyasalınız bi kan verin bakalım kaç çıkacak değer,katlıyarak yükselirse sorun yok,
testten pek belli olmaz.

Ancak kanda belli olur kimyasalınız bi kan verin bakalım kaç çıkacak değer,katlıyarak yükselirse sorun yok,
testten pek belli olmaz.

Geçen sefer 50 küsür bi değer çıkmıştı, doktor hemen şüpheli yaklaşmıştı. Yarın kan vereceğim bakalım sonra bayram giriyor araya. Acaba sağlık ocağında mı kan versem yoksa hastaneye gidip mi kan versem ikilemindeyim. Bir kadın doğum uzmanına görünmem daha iyi olabilir sanki.

O değer gününe göre değişir önemli olan 2 günde bir yükselmesi kıatlıyarak,evet ver yarın bakalım değer kaç
sağlık ocağıda hastaneye gönderiyor zaten sonuç için oradan çıkıyor direk hastane daha iyi tabi,ilk önce sonuç çıksında ondan sonra jinekolog,a görünürsün elindeki değerle..

Bu kimyasalari yakalayip uzulmemek adina erken test yapmamamiz lazim en azindan 5-6 gunluk gecikmeyi bekleyin diyor doktorlar. Kadinlarin cogu bir cok defa kimyasal gebelik gecirip farketmiyormus zaten. Umarim yolundadir hersey bende bir defa kimyasal yasadim fakat ben farketmedim tahlillerde bir degerim cok yuksek cikinca doktor kimyasal gecirmissin dedi ve normalden yogun adet kanamam olmustu

Nasıl bi ilaç vermişlerdi bide niçin rica etsem söylermisiniz

Kimyasal gebelik sonrasi nasil bir ilax verilmisti? Vitamin takviyesi gibi mi

Bugün bu konumu okuyup duygulandım, o zaman oğluma hamile olduğumdan ilk şüphelendiğim anmış. Eğer tekrarlayan kimyasal gebelik yaşayan varsa, hamile kalamıyorum diye üzülen varsa belki görür umut olur

O gebeliğiniz kimyasal değilmiş yani

Bnımde 3 kımyasalım var ard arda
İnşallah bende saglıklı bir hamilelik yasarım

O gebeliğiniz kimyasal değilmiş yani

Bnımde 3 kımyasalım var ard arda
İnşallah bende saglıklı bir hamilelik yasarım
Hayır, kimyasaldan önce 1, kimyasal sonra 2 yıl hamile kalamadım. Sonra hamile kalmama ve sağlıklı hamilelik geçirmemi sağlayan şeyler bence beslenme, psikolojik destek ve dinlenme üçlüsüydü. Pandemi zamanı hiç dışarıdan yemedim, abur cubur da almadım. O dönem kendime yönelmiştim psikolojik destek alıyordum. Bi de evden çalışmaydı bol bol dinlendim ve hamile kaldım. Kendinizi sakın sıkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…