- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
- Konu Sahibi kahvesevenkadin
-
Olabilir canım gerçekten çizgini belirginli azalmış bende bi kez böyle b durum yaşamıştım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi gebelik olur
Git canım bi baktır bence bu testler çok güvenilir değil bi kan verEşim yarın doktora gidelim diyor ama ben istemiyorum. Bu şekilde olacaksa gitmemizin bir anlamı yok ki.
Ben sağlıklı hamilelik geçiremiyorum.
İyi de zaten asıl bunun için gitmeniz gerekiyor doktora? Neden sağlıklı hamilelik geçiremediğinizi merak etmiyor musunuz? Ben de ilk kimyasal gebelik geçirmiştim, ilaç kullanmıştım. Sonra sağlıklı bir gebeliğim oldu, şu an bir oğlum var. Evde beklemeyle olmaz.Eşim yarın doktora gidelim diyor ama ben istemiyorum. Bu şekilde olacaksa gitmemizin bir anlamı yok ki.
Ben sağlıklı hamilelik geçiremiyorum.
İyi de zaten asıl bunun için gitmeniz gerekiyor doktora? Neden sağlıklı hamilelik geçiremediğinizi merak etmiyor musunuz? Ben de ilk kimyasal gebelik geçirmiştim, ilaç kullanmıştım. Sonra sağlıklı bir gebeliğim oldu, şu an bir oğlum var. Evde beklemeyle olmaz.
Ancak kanda belli olur kimyasalınız bi kan verin bakalım kaç çıkacak değer,katlıyarak yükselirse sorun yok,
testten pek belli olmaz.
O değer gününe göre değişir önemli olan 2 günde bir yükselmesi kıatlıyarak,evet ver yarın bakalım değer kaçGeçen sefer 50 küsür bi değer çıkmıştı, doktor hemen şüpheli yaklaşmıştı. Yarın kan vereceğim bakalım sonra bayram giriyor araya. Acaba sağlık ocağında mı kan versem yoksa hastaneye gidip mi kan versem ikilemindeyim. Bir kadın doğum uzmanına görünmem daha iyi olabilir sanki.
Bu kimyasalari yakalayip uzulmemek adina erken test yapmamamiz lazim en azindan 5-6 gunluk gecikmeyi bekleyin diyor doktorlar. Kadinlarin cogu bir cok defa kimyasal gebelik gecirip farketmiyormus zaten. Umarim yolundadir hersey bende bir defa kimyasal yasadim fakat ben farketmedim tahlillerde bir degerim cok yuksek cikinca doktor kimyasal gecirmissin dedi ve normalden yogun adet kanamam olmustuMerhabalar,
Dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi acaba dedirtmeyecek kadar belirgindi, sabah da yaptım bana çizgi daha az silik gibi geldi. Bacaklarımda da inanılmaz bi ağrı var adet olacakmışım gibi. Rica etsem bakabilir misiniz teste fotoğrafın üst kısmı bu sabah yaptığım test, alttaki dün akşam yaptığım test. Bu da kimyasalsa iki yılda farkettiğim ikinci kimyasal olacak bu. Belki önceden de oldu ben farketmedim. O kadar lanet bi şey ki sevinemiyorum bile. Hamile gibi de hissetmiyorum.Eki Görüntüle 2669025
Nasıl bi ilaç vermişlerdi bide niçin rica etsem söylermisinizİyi de zaten asıl bunun için gitmeniz gerekiyor doktora? Neden sağlıklı hamilelik geçiremediğinizi merak etmiyor musunuz? Ben de ilk kimyasal gebelik geçirmiştim, ilaç kullanmıştım. Sonra sağlıklı bir gebeliğim oldu, şu an bir oğlum var. Evde beklemeyle olmaz.
Kimyasal gebelik sonrasi nasil bir ilax verilmisti? Vitamin takviyesi gibi miİyi de zaten asıl bunun için gitmeniz gerekiyor doktora? Neden sağlıklı hamilelik geçiremediğinizi merak etmiyor musunuz? Ben de ilk kimyasal gebelik geçirmiştim, ilaç kullanmıştım. Sonra sağlıklı bir gebeliğim oldu, şu an bir oğlum var. Evde beklemeyle olmaz.
O gebeliğiniz kimyasal değilmiş yaniBugün bu konumu okuyup duygulandım, o zaman oğluma hamile olduğumdan ilk şüphelendiğim anmış. Eğer tekrarlayan kimyasal gebelik yaşayan varsa, hamile kalamıyorum diye üzülen varsa belki görür umut olurEki Görüntüle 3256919
Hayır, kimyasaldan önce 1, kimyasal sonra 2 yıl hamile kalamadım. Sonra hamile kalmama ve sağlıklı hamilelik geçirmemi sağlayan şeyler bence beslenme, psikolojik destek ve dinlenme üçlüsüydü. Pandemi zamanı hiç dışarıdan yemedim, abur cubur da almadım. O dönem kendime yönelmiştim psikolojik destek alıyordum. Bi de evden çalışmaydı bol bol dinlendim ve hamile kaldım. Kendinizi sakın sıkmayın.O gebeliğiniz kimyasal değilmiş yani
Bnımde 3 kımyasalım var ard arda
İnşallah bende saglıklı bir hamilelik yasarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?