Gebelik testi yanılması

Nurella1310

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
41
16
38
Herkese merhaba arkadaşlar benim sormak istediğim bir soru var sizlere dün öğlen gebelik testi yaptım bişey yok diye bir kenara bıraktım akşam baktığımda silik çizgi de vardı yanında sonrasında gidip iki test daha aldım ama onlarda silik çizgi yoktu reglime 5 gün var acaba tekrardan test yapmalı mıyım?

bir iki gün daha bekleyin kasetse testiniz zaten gördüğünüz o silik çizgi daha koyulaşmış olur

Zaten koyu ilk yaptığım çok silik değil ama diğer yaptığım testlerde ikinci çizgi silik şekilde bile yok
Canım o zaman büyük ihtimal pozitif çıkan test hatalıdır maalesef ama regline daha varmış, belli olmaz . İnşallah güzel haber alırsın

Çok
Canım o zaman büyük ihtimal pozitif çıkan test hatalıdır maalesef ama regline daha varmış, belli olmaz . İnşallah güzel haber alırsın
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bugün kan vermeye gideceğim ilk çocuğumda da aynı problemi yaşayıp kan vermiştim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

5 gün çok erken biraz daha bekle. Günün hangi saatinde yaptığın bile etkiler belli olmaz yani en azından adet gununu bekle bence canım

Çok

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bugün kan vermeye gideceğim ilk çocuğumda da aynı problemi yaşayıp kan vermiştim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah pozitif olur canım haber ver bizede

5 gün çok erken biraz daha bekle. Günün hangi saatinde yaptığın bile etkiler belli olmaz yani en azından adet gununu bekle bence canım
Pozitif olanı öğlen negatif olanları akşam yapmıştım beynim uyuşuyor artık var mı yok mu diye hiç değilse içim rahat etsin istiyorum kanda çıkar diye tahmin ediyorum

Pozitif olanı öğlen negatif olanları akşam yapmıştım beynim uyuşuyor artık var mı yok mu diye hiç değilse içim rahat etsin istiyorum kanda çıkar diye tahmin ediyorum
Evet kan daha doğru sonuç verir idrar içinde sabah ilk idrarla yapın diyolar zaten daha doğru sonuç icin

Bekledikten sonra olan 2. Çizgi kuruma çizgisi. İlk 5 dakika içinde çıkmıyorsa negatif maalesef. Sizin diğerleri çıkmamış. İlkinde sonradan çıkmış. Bazen kuruma çizgisi çıkmıyor. İlkinde olmuş sadece.

Bir önceki gebeliğimi de bu şekilde öğrenmiştim o yüzden çok tedirgin oldum

Vallahi 3 gün sonra erken gebelik testime baktım kuruluk çizgisi bile yok, bence sonraki saatler çıkan çizgilerde gebelik şüphesi yüksek.

Hepsinde kuruma çizgisi olmuyor evet.
iyi günler, adet bitiminden bir gün sonra korunmalı bir ilişkim oldu. Uygulamadan da kontrol ediyorum risksiz bir gündü .Kondom ile korunuyorduk sadece partnerim bir ara kontrol etti yırtıldı sandım deyip iyice baktı ve bir şey yok dedi. Eğer böyle bir şey olsa fark ederdi değil mi? Hamile kalma olasılığım var mıdır sizce. Beklenen adetime de 10 gün kaldı test yapmalı mıyım?

Hamile değilsindir %99.9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…