• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yapmalı mıyım?

mynameisrainn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
17
7
6
25
Kızlar reglime 10 gün kala iliskiye girdik eşimle.Prezervatif çıkmış ve içime akmış.Lavobaya girdiğimde aktı hep.15 saat sonra ertesi gün hapı aldım.4 gün sonra da ara kanama oldu.Simdi reglim 3 gün gecikmiş durumda.İlacın yan etkileri içinde regl düzensizliği de var biliyorum ama sorum ara kanama olduktan sonra hamile kalma olasılığı var mı? Sizce test yapmalı mıyım? (İlişkinin üstünden 2 hafta geçti.)

Kızlar reglime 10 gün kala iliskiye girdik eşimle.Prezervatif çıkmış ve içime akmış.Lavobaya girdiğimde aktı hep.15 saat sonra ertesi gün hapı aldım.4 gün sonra da ara kanama oldu.Simdi reglim 3 gün gecikmiş durumda.İlacın yan etkileri içinde regl düzensizliği de var biliyorum ama sorum ara kanama olduktan sonra hamile kalma olasılığı var mı? Sizce test yapmalı mıyım? (İlişkinin üstünden 2 hafta geçti.
Küçük çocuğum var tekrar hamile kalmak istemiyorum o yüzden önemli benim için.Basina gelen varsa cevaplasın çok rica ediyorum 🙏

Back
X