Gebelik testi yapmamak için sabredelim diyenler ..toplanalım

gizemli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
7.010
3
0
42
İstanbul
Her ay aynı sıkıntı adetim gelmesine bir hafta kala bir tane alıp bakıyorum çıkmayacağını bile bile sonra bu negatif çıktı ama kesin erken dur 3 gün kala tekrar bakarım diyorum.

GELİN BİRBİRMİZE DESTEK OLALIM SABREDELİM ADETİMİZİN GEÇMESİNİ BEKLEYELİM.BAKALIM NELER OLACAK.UNUTMAYIN HERŞEY BİZİM ELİMİZDE..

Mesela benim 15 inde adet olmam lazım kendi kendime beklemeye söz verdim...benim gibi olanlar varmı.. tel isteğimiz :emir_bebek: Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin

canım bende senin gibiyim dramıyorum yapcak hiçbişi yok bi hafta kala başlıyorm yapmaya allahsabır versin bize

1|Erkil |22 |5 MART |10 ARALIK |? |?? |??|
2|Sportstar |27 |13 Mart |18 Aralık |52 kg|??| ??|
3|kelebaklikuzu| 26| 11 Mart| 16 Aralık| 59 kg| ??| ?? |
4|Karabiber01|32| 1 Mart | 6 Aralık | |?? |?? |
5|agelofsky74|35|9 Mart|14 Aralık|59kg|??|??|
6|CaglayanCicek|?|2 Mart|?????|????||
7|d.e.s.i.r.e|24|2 Mart|7 Aralık|52 kg|???|???|kese görüldü :nazar:|

merhaba arkadaşlar.....bende dayanamayıp elinde testle gezenlerden biriyimmm:kedi:

ay ne zor dimi yapmadan sabredip adet tarihini beklemek ben öle beklemeyip kaç kere tek çizgi gördüm sayısını hatırlamıyorum her seferinde de bi daha erkenden kesinlikle yapmayacağım diye kendime söz veriyorum ama nerde

wallahi canım hem paramıza hem canımıza yazık aslında ama dayanamıyoruz napalım

evet bende adet gunumun hayirlisiyla gecip test yapmak icin bekleyenlerdenm.yarin itibariyle adet gecikmemi sayacagim

gun icinde islaklik hissediyorum tuvalete kosuyorum/dun aksam esimle biraz yuruyus yaptik yurudum yerde islandim deedim acaba ne? eve geldim baktim bir sey yok allahtan:)))bir haftadir adet agrisi cekiyordum simdi gecikme gunlerini hesapliycam allahin izniyle dr 5 ay once adetin gecikmeden gelme dedi (6 ay once kurtaj olmak zorunda kalmistim) simdi en az 10 gun beklicem

gun icinde islaklik hissediyorum tuvalete kosuyorum/dun aksam esimle biraz yuruyus yaptik yurudum yerde islandim deedim acaba ne? eve geldim baktim bir sey yok allahtan:)))bir haftadir adet agrisi cekiyordum simdi gecikme gunlerini hesapliycam allahin izniyle dr 5 ay once adetin gecikmeden gelme dedi (6 ay once kurtaj olmak zorunda kalmistim) simdi en az 10 gun beklicem

ya nedensede hep adet beklerken bi ıslaklık oluo insanın altında terliosun sanki koşup bakıyosun bişey yok
bak ezan okunuyo en kısa zamanda anne olman için sana dua ettim kabul olur inşallah

ya nedensede hep adet beklerken bi ıslaklık oluo insanın altında terliosun sanki koşup bakıyosun bişey yok
bak ezan okunuyo en kısa zamanda anne olman için sana dua ettim kabul olur inşallah

tesk tatlim allah hayirlisiyla kabul eder insallah utu yaptim yoruldum kasiklarim agridi senin geciktimi adetin yada gecen ay ne zaman gelmisti?

tesk tatlim allah hayirlisiyla kabul eder insallah utu yaptim yoruldum kasiklarim agridi senin geciktimi adetin yada gecen ay ne zaman gelmisti?

benim tüp bebek canım o yüzden her şamasını biliyosun bebek içine yerleştirildikten sonra belirli bi zaman var ondan sonra test yapıosun ve öğreniyosun

sen de ne olur ne olmaz kendini yorma

gribe yakalandim bagizim aciyor kuru kuru oksuruyorm surup iciyorum yormayip napcan tatlim mecbur evde oldugum zamanlar ev isi yemek yapacam ole bir luksum yok ;)) insallah seninde hayirlisiyla olur bebek sahibi olursun benim bugun itibariyle iki gun gecti hafta sonu evlilik yildonumumuz bakalim diger haftaya gelmezze test yapacam hayirlisi halen kasiklarim agriyor karnimda da biraz sislik var

gribe yakalandim bagizim aciyor kuru kuru oksuruyorm surup iciyorum yormayip napcan tatlim mecbur evde oldugum zamanlar ev isi yemek yapacam ole bir luksum yok ;)) insallah seninde hayirlisiyla olur bebek sahibi olursun benim bugun itibariyle iki gun gecti hafta sonu evlilik yildonumumuz bakalim diger haftaya gelmezze test yapacam hayirlisi halen kasiklarim agriyor karnimda da biraz sislik var

ay belkide evlilik yıldönümü olur bebiş

bugun 4 gun gecti dr gittim iki saat once grip icin ilac verdi dedim: doktor yazmisken kanada yolla kan verdim ogleden sonra kapali oldugu labaratuar pazaretesi ogleden sonra alacam sonuclari hayirlisi yaa iste bekleyemedim guya 10 bekleyecektimkaydirigubbakcemile4 hayirlisi ama fena oksuruyorum?su alti ay icinde uc kez kana gittim doktor bikacak benden derdir hamile kalda kurtulayim ;) esim calisiyor daha gelmedi bizim kutlama belkide pazartesiye kalir yarin buraya ferhat tunc gelcekmis konsere gitcez ;)))

bugun 4 gun gecti dr gittim iki saat once grip icin ilac verdi dedim: doktor yazmisken kanada yolla kan verdim ogleden sonra kapali oldugu labaratuar pazaretesi ogleden sonra alacam sonuclari hayirlisi yaa iste bekleyemedim guya 10 bekleyecektimkaydirigubbakcemile4 hayirlisi ama fena oksuruyorum?su alti ay icinde uc kez kana gittim doktor bikacak benden derdir hamile kalda kurtulayim ;) esim calisiyor daha gelmedi bizim kutlama belkide pazartesiye kalir yarin buraya ferhat tunc gelcekmis konsere gitcez ;)))

ay inşallah ya bana yaz muhakkak olur mu canım inşallah hayırlı haberler alırsın

Back
X