Gebelik testi yapmamak için sabredelim diyenler ..toplanalım

nisan 'ın 10 unda adet olmam gerekiyordu olmadım kan testi yapıldı ve çıkmadı.8 gün geçti acaba hamilemiyim kan testinde belli olmamış olabilir mi

ay inşallah ya bana yaz muhakkak olur mu canım inşallah hayırlı haberler alırsın

slm tatlim biraz once aldim sonuclari hamileyim :)) yaaa hep dua etttim allahim hayirlisiysa olsun hayirlisyila diye allah saglicakla hayirlisyla gelismeyi ve buyumeyi nasip etsin insallah
kan degerim 1300 nasil bilmiyorum? labaratuarda ki adam daha kucuk dedi.
4 a 5 hafta arasi ilk 1500 gosteriyo sonuc kagidimda allah sana gostersin canim alkisalkisalkis

slm tatlim biraz once aldim sonuclari hamileyim :)) yaaa hep dua etttim allahim hayirlisiysa olsun hayirlisyila diye allah saglicakla hayirlisyla gelismeyi ve buyumeyi nasip etsin insallah
kan degerim 1300 nasil bilmiyorum? labaratuarda ki adam daha kucuk dedi.
4 a 5 hafta arasi ilk 1500 gosteriyo sonuc kagidimda allah sana gostersin canim alkisalkisalkis

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

saol canım ya bende dün kesenini gördüm bebeğimin en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kalp atışınıda duyarız inşallah

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

saol canım ya bende dün kesenini gördüm bebeğimin en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kalp atışınıda duyarız inşallah

sen hamilemiydin yaaazemuszemus valla ben daha dr dan randevu almadim daha kucuk diye bu hafta beklicem haftaya randevu alacam ama kesin en az iki hafta sonra dr a giderim senin hcg degerin kacti

sanirim ben en az dort enfazla bes haftalik hamileyim soyle bir hafta 10 gun gecsin en son kurtaj oldugumda risk yuznden 10 gunde bir gitttim moralim bozuldu.sonra mecbur kalindi kurtaja. ilkin kese gorduk dr dedi bu haftada embriyo gorunmesi lazim 10 gun sonra tekrar gel dedi 10 gun sonra gitttim emryo goruldu bu sefer kalp atisina cagirdi offff iki ay icinde cok yiprandim simdi soyle allahin izniyle7 haftalik bir olsun gidecem hayirlisila

yaaa ben asıl sabredicem bilmiyorum. erken gebelik testim var ilişkiden 7 gun sonra sonuc veriyor. bugun 6. gün. çok sabırsızlaıyorum. aslında 29 una kadar test yapmayacaktım ama neredeyse yarını bekleyemeyip bugunden yapıcamkaydirigubbakcemile3

yaaa ben asıl sabredicem bilmiyorum. erken gebelik testim var ilişkiden 7 gun sonra sonuc veriyor. bugun 6. gün. çok sabırsızlaıyorum. aslında 29 una kadar test yapmayacaktım ama neredeyse yarını bekleyemeyip bugunden yapıcamkaydirigubbakcemile3

slm yaptinmi testi sonuc ne bol sanslar allah isteyen herkese hayirlisiyla saglicakli bebeler versin ben daha dr randevu almadim :)))kaydirigubbakcemile3

Back
X