- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ruling girl
-
Kimse yokmu bayanlar
Tatlım ben bata 4 gün kala (yum.dan 12 gün sonra falan ) hayalet çizgi gördüm 1 gün kala da net çizgiyi gördüm umarım yardımcı olabilmişimdir
Eki Görüntüle 1947675 Eki Görüntüle 1947676
Canım bata 4 gün kala ve 1 gün kala yaptığım testleri yükledim fikir sahibi olman için
Ayy ne güzel yaaa ben o silik çizgiyi görsem bile yeter bana :)))) yarın sabah yapacam yarın 4 gün kalıyo çıkmazsa batı beklicem olmazsam yaparım inşallah yarın çıkar bilmiom hissediyom var sanki
Eki Görüntüle 1947684
Tatlım evet erken gebelik testiydi ama aynı akşam dayanamayıp evdeki normal gebelik testini de yapmıştım onu da yükledim şimdi :)
Ben adetimden 1 hafta sonra yaptım bende cıkmadı 1 haftayı gectikten sonra idrar testinde gördüm
İnşaAllah bebeklerimiz bizimledir canımAy ne güzel inşallahbende görürüm batmalar sık sık oluyo hissediyorum var sanki :) ilk defa batma oluyo 8 ay sonra
Ayyy teşekkür ederimyarın yapacagım inşallah çıkar ya bana dua edermisiniz
İnşaAllah bebeklerimiz bizimledir canım
İnşallah canım :)
Bizimde cumartesi randevumuz var ilk kez keseyi görcez inşallah sende bana dua et
Üzülme cnm her serde hayır vardır. Belki geç gumurtlamışsındır. Adet gününü bekkle bence. İnşallah en kısa zamanda gelir bebişinMalesef negatiffffffffff yok bebek yoookkkkkk Allahım bana layık görmüyor galibaaa o kadar dua ettim olmıcakkkk bebeğimmm bu sefer kendimi üzmeyecektim ama dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?