Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde dikkatte almayın kuruma çizgi olur derler.Merhaba erken gebelik testi yaptim yarim saat sonra baktim 2.cizgi yoktu 2.bucuk saat sonra silik cizgi cikmis acaba hamile miyim
İlk 5 dk dan sonrasını dikkate almayın derler ama sizinki kuruma çizgisinden daha net geldi bana umutlandırmak istemem ama inşallah vardır bir kaç gün sonra tekrar yapın test.Merhaba erken gebelik testi yaptim yarim saat sonra baktim 2.cizgi yoktu 2.bucuk saat sonra silik cizgi cikmis acaba hamile miyim
Canım ikk beş dakika önemli. Aynı şey benimde başıma geldi kan testi de negatifdi sonra regl oldum zaten. Kuruma çizgisi diyorlar. Ama inşallah sizin vardır inşallah gebesinizdir.Merhaba erken gebelik testi yaptim yarim saat sonra baktim 2.cizgi yoktu 2.bucuk saat sonra silik cizgi cikmis acaba hamile miyim
Bilmiyorum henüz birdaha test yaptim regl gunume 4 gun var onu bekliyorumaynısı benim de başıma geldi şuan. Merak ettim hamile misiniz?
Sonuç nedirbenim de regl günüme 4 gün var ilk başta çok silik bir çizgi çıktı saatler sonra netleşti
Sizdemi bekliyceksiniz gününüzü yoksa kan mi vericeksiniz ben beklemryi dusunuyorum cok umutlu degilim açıkcasi sonradan cikan cizgi ne kadar dogru olabilir kibenim de regl günüme 4 gün var ilk başta çok silik bir çizgi çıktı saatler sonra netleşti
Kizlar benimde reglime dört gün kaldıSizdemi bekliyceksiniz gününüzü yoksa kan mi vericeksiniz ben beklemryi dusunuyorum cok umutlu degilim açıkcasi sonradan cikan cizgi ne kadar dogru olabilir ki
Merhaba sizce bu nedirTestin arkasına telefonun ışığını tutarak bakarsanız daha net anlarsınız. Kuruma çizgisi gri ve soluk renkte olur ve sanki bu kuruma çizgisi değil gibi. Allah gönlünüze göre versin inşallah![]()
Testi yaptıktan ne kadar zaman sonra çıktı bu ikinci çizgi? Ve bir de arkasına telefonun ışığını tutup bakınMerhaba sizce bu nedir
Evet bende beklemeyi düşünüyorum. Fakat gebelik olmadığı zaman kesinlikle çift çizgi çıkmaz diyenler de varSizdemi bekliyceksiniz gününüzü yoksa kan mi vericeksiniz ben beklemryi dusunuyorum cok umutlu degilim açıkcasi sonradan cikan cizgi ne kadar dogru olabilir ki
Baya sonra çıktı telefon ışığı ile neye bakacağım rengine miTesti yaptıktan ne kadar zaman sonra çıktı bu ikinci çizgi? Ve bir de arkasına telefonun ışığını tutup bakın
Bilemiyorum bendr adet belirtileri var gibi amaEvet bende beklemeyi düşünüyorum. Fakat gebelik olmadığı zaman kesinlikle çift çizgi çıkmaz diyenler de var
Telefonun fener kısmını açıp testin arkasına tutun çizginin ne kadar belirgin olduğunu anlayabilirsiniz.Baya sonra çıktı telefon ışığı ile neye bakacağım rengine mi
Sizin ki baya varmış amaTelefonun fener kısmını açıp testin arkasına tutun çizginin ne kadar belirgin olduğunu anlayabilirsiniz.
Benim adetime 6 gün kala çıkan sonucum böyleydi.