- Konu Sahibi nescafegold
-
Ya bilemiyorum ki belki de ilk 5 dk da çıktı bakmadım ki 1 saat sonra baktım.inşallah yaa :))Canım ılk 30 dk snrası dıkkate alınmamalıdır testlerde ama bence hamıle olmasaydın cıkmazdı
benım arkadasımda test yapmıstı bır saat snra falan ıkıncı cızgı cıkmıstı dktrda kanda da cıktı sımdı bır yasında kızı var :) ınsallah senınde olur :)
Ya bilemiyorum ki belki de ilk 5 dk da çıktı bakmadım ki 1 saat sonra baktım.inşallah yaa :))
gel de uyu şimdi
Yarın bıdaha test yap canım adetın kac gın gectı eger adetın gecmısse ben bu teste kesın pztf derım ... uyursun uyursun hemde hıc uyumadıgın kadar rahat uyursun guzel bı haber bu yanı dusunuyrum kanında bu hrmon olmasa ısterse ıc gın bekle cıkmaz demekkı var bence :) ben ck negatfler grdum hıc bırınde byle bı cızgı olusmadı
ayy çok heycanlandım şimdi 2 yıldır ben de çocuk istiyorum hiç böyle çizgi çıkmamıştı..çok teşekkür ederim yarın bi daha test alıyım sonucu paylaşırım :)
inşallah en kısa zaman da rabbim nasip eder tüm isteyenlere.ben tüm testleri yaptırdım her şey normal eşimde de sıkıntı yok.5 yıldır evliyim ve hiç korunmadım.sadece 5 ay klomen tedavisi gördüm.olmazsa artık bu yaz aşılamaya geçicemTamam canım snucunu beklıyrum ınsallah varrdır ınsallah
ama bence var yanı olmasa cıkmaaaz ya dımdıden tebrıkler bende ıkı yıldır ıstyrum ıkı asılama oldum tutmadı
inşallah en kısa zaman da rabbim nasip eder tüm isteyenlere.ben tüm testleri yaptırdım her şey normal eşimde de sıkıntı yok.5 yıldır evliyim ve hiç korunmadım.sadece 5 ay klomen tedavisi gördüm.olmazsa artık bu yaz aşılamaya geçicem
Merak ettim kaç haftalıksın acaba.. Kesin hamilesininşallah en kısa zaman da rabbim nasip eder tüm isteyenlere.ben tüm testleri yaptırdım her şey normal eşimde de sıkıntı yok.5 yıldır evliyim ve hiç korunmadım.sadece 5 ay klomen tedavisi gördüm.olmazsa artık bu yaz aşılamaya geçicem
Canim ben daha o tecrübeyi yasamadim cift cizgi hiç göremedim ama arastirmalarim sonucunda söyleyebilirim ki gebelik olma ihtimali cok yuksek olmasa cizgi cikmazdi. Hafta ici kanina baktir bencemrb kızlar.Arkadaş rüyasında görmüş .yaa olmaz nasılsa diye gecenin bi vakti test yaptım 2. çizgi silik çıktı.ilk 2 dk yaptım hiçbir şey yoktu bende koydum bi köşeye sanırım 1 saat sonra aklıma geldi 2. çizgi belirmiş.tecrübeli var mı aranızda bu durumu yaşayan.yarın da pazar şimdi
Gittim ozelde kana baktirdim 0.26 malesef sonuc negatif.hayirlisi olsun napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?