- 14 Aralık 2022
- 95
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi havvanur56
-
Bende yaşadım aynı durumu teste baktığımda tarihî geçmişti sonra direk eczaneye gittim iade aldılar. Bozuk yani testinizIkinci cizgi beyaz cikti sizce pozitifmi
Ama 3 test yaptim ilki cok silik bir pembeydi ikinci cizgisi ikinci testimde ayni bole oldu bunu dun yaptim ucuncusude oyle cikti neden boyle olduBende yaşadım aynı durumu teste baktığımda tarihî geçmişti sonra direk eczaneye gittim iade aldılar. Bozuk yani testiniz
Diğer testlerde silik ise var o zaman ama bu test bozuk emin olabilirsiniz çünkü benimde beyaz çıktığında vardı başka testlerdeAma 3 test yaptim ilki cok silik bir pembeydi ikinci cizgisi ikinci testimde ayni bole oldu bunu dun yaptim ucuncusude oyle cikti neden boyle
Bugun gine deniyecem gine silik beyaz cizgi cikarsa nedeni nedirDiğer testlerde silik ise var o zaman ama bu test bozuk emin olabilirsiniz çünkü benimde beyaz çıktığında vardı başka testlerdeisterseniz diğer testlerde ekleyin veya silik ise iki gün sonra tekrarlamanizi tavsiye ederim hem daha netlesir
Dediğim gibi bozuk test beyaz çıkıyorBugun gine deniyecem gine silik beyaz cizgi cikarsa nedeni nedir
Az once erken gebelik testi aldm gine ikinci cizgi silik cikti bu 4 .cu testim oldu hepsi ole cikti neden boyle.oluyoDediğim gibi bozuk test beyaz çıkıyornormalde kırmızı veya pembemsi silikte olsa çizgi olmali
Merhaba diğer testleri de atarmisiniz fotoğrafini rica etsemMrb
Az once erken gebelik testi aldm gine ikinci cizgi silik cikti bu 4 .cu testim oldu hepsi ole cikti neden boyle.oluyo
5dakikada mi çıktı bunlarArkadaşlar buda benim testlerim adetimin üstünden 2 gün geçti ve kan tahlili yaptırdım sonuç <2 çıktı. Sizce neden
Merhaba diğer testleri de atarmisiniz fotoğrafini rica etsem
4 hepsi bundN
Yani bu bozuk gibi duruyor diğer yaptıklarınızı merak ettim ben nasıl diye diğerlerini atarsanız sevinirim marka değil çizgilere bakmak istiyorum
Evet hatta 2 dakika5dakikada mi çıktı bunlar
Ama bozuk olsaydi diger ucude ayninoyle cikmazdi ilkdefa boyle cikti bnm testim okadr test yaprdim hepnnegatif cikardi hic ikinci cizgi beyaz cikmzdiYani bu bozuk gibi duruyor diğer yaptıklarınızı merak ettim ben nasıl diye diğerlerini atarsanız sevinirim marka değil çizgilere bakmak istiyorum
O zaman kan testi verin daha net olurAma bozuk olsaydi diger ucude ayninoyle cikmazdi ilkdefa boyle cikti bnm testim okadr test yaprdim hepnnegatif cikardi hic ikinci cizgi beyaz cikmzdi
O zaman tebrikler bir kaç gün daha bekleyip kan testi verinEvet hatta 2 dakika
Bole cizgilerde gebe olanlar oluyomu cuma gunu kan vericem inslh olir gebeysem direk size haber vericemO zaman kan testi verin daha net olur
Tabi takipteyimBole cizgilerde gebe olanlar oluyomu cuma gunu kan vericem inslh olir gebeysem direk size haber vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?