• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi yaptim ikinci cizgi beyaz cikti sizce gebelik varmidir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

havvanur56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
95
9
1
24
Ikinci cizgi beyaz cikti sizce pozitifmi

Eklentiler

• 20221214_144613.webp
    20221214_144613.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 2.464
Tabi takipteyim 🤗 yani bilemiyorum şuan için varsa da çok düşük olabilir bence haftaya verin netlessin herşey daha iyi çikar beta hcg
Mrb bugun kadin doguma gittim altan muane etti sonrasin gebelik icn pzrts sabah gelip kan vermemi istedi ve gebelik icin vitamin yazdi sozce gebelik suphwsi oldugu icnmi pzrts gunu kan vermemi istedi ve vitamin yazdi

Mrb bugun kadin doguma gittim altan muane etti sonrasin gebelik icn pzrts sabah gelip kan vermemi istedi ve gebelik icin vitamin yazdi sozce gebelik suphwsi oldugu icnmi pzrts gunu kan vermemi istedi ve vitamin yazdi
Muhtemelen o yüzden 🤗 bugün neden kan almadılar acaba geç mi gittiniz saat olarak. İnşaallah vardır bebiş 🤭🤲

Ultrasyona almadi cunku
Muhtemelen o yüzden 🤗 bugün neden kan almadılar acaba geç mi gittiniz saat olarak. İnşaallah vardır bebiş 🤭oglen 3 de gittim ultrasona almadi altan muane etti bebek olmasaydi alttan muaneden girulurmuydu sizce veya var gibi gordu ondnmi kan icin gun verdi amw birsey demedj olmasaydi derdi tam emin olmadan umutlndrmk istememistr olabikirmi

Kese gormeseydi pzrt gel kan tahlili ver demzdi gebelik yok derdi sizce daha kan tahlili yapmadan net birsey demk istemedimi ama suphelndi gebelik icin cubku birsey olmasaydi kan tahlili istemezdi
Suphelenmis bence varsa da net olmayabilir çizgi de çıkmadığına göre keşke bugünde bir test yapsaydiniz belki koyulasirdi

Bugun gine erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi gine beyaz silik cikti butun testlerim oyle cikti neden oyle oliuo pembe olmuyo
Merhaba başka bir marka ile denediniz mi ya da hep aynı eczaneden mı alıyorsunuz? Birde çok damlatmiuorsuniz dimi en fazla 3 damla mesela. Yani bilemedim ki neden yarın tekrar doktora gidicektiniz dimi siz

Merhaba başka bir marka ile denediniz mi ya da hep aynı eczaneden mı alıyorsunuz? Birde çok damlatmiuorsuniz dimi en fazla 3 damla mesela. Yani bilemedim ki neden yarın tekrar doktora gidicektiniz dimi siz
Evet yarin kan testi verecegim bu farkli markaydi erken gebelik icindi buguble beraber 5 testimde silik beyaz cizgi cikti sizce ikiz gwbelik oldugu icmi ikinci cizgiler beyaz cikiyo biyerde okumustu oyle cozgiler ikiz gebeliklerin habercisiymis

Evet yarin kan testi verecegim bu farkli markaydi erken gebelik icindi buguble beraber 5 testimde silik beyaz cizgi cikti sizce ikiz gwbelik oldugu icmi ikinci cizgiler beyaz cikiyo biyerde okumustu oyle cozgiler ikiz gebeliklerin habercisiymis
20221218_200453.webp

İkiz olsa çok daha koyu bir çizgi çıkar. Çünkü beta değeriniz bayağı yukseilmjs olur. Dediğim gibi bende bir kere beyaz çıktı ama o ara hamileydim test bozuktu eczacim iade aldı iki sene tarihi gecmisti. Siz farkli testlerle yaptığınızi söylüyorsunuz. Anlam veremedim gerçekten. Yarın bı kan verin bakalım sonucu da bana yazarsanız sevinirim çok merak ettim🤗

Back
X