Gebelik testi yaptım silik çıktk ve kahverengi akıntı geldi gün boyuda kan gelmedi adetimde 1 gün gecikti

koskry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
4
0
1
33
Gebelik testi yaptım silik çıktk ve kahverengi akıntı geldi gün boyuda kan gelmedi adetimde 1 gün gecikti gebe olup olmadıgımı merak ediyorum

Kızlar bende idrarı fazla damlattım sanırım kutunun üzerinde 4 5 damla yazıyordu 5 damla damlattım silik çıktı sizce gebelik var mı? Geç saatte yaptım testi. Sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğim ama silik çizgi mi var mı sizce de

Eklentiler

• EE946FAF-B4AB-4F54-9609-CF46A6AE1266.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 204
Bence test bozuk yarin sabah ilk idrarla yapmani oneririm

Bu test bozuk gibi duruyor.yeni bir test yapmanızı tavsiye ederim

Ama ikinci yaptığımda biraz bekledikten sonra aşırı silik ikinci çizgi daha vardı bakalım ben kan vermeden öğrenemeyeceğim sanırım

Bence test bozuk yarin sabah ilk idrarla yapmani oneririm
Sabah idrar testinde de varla yok arası görmek için hafif dikkatli bakmak gereken bir çizgi çoktı normalde hiç olmaz ama bence kan vermeden bilemeyeceğim gibi. Sen çizgi görebiliyor musun burada peki sence var mı

Ben hafif golge gibi goruyorum
Tekrar atsana son halini
Aynı canım test hiç ne artma ne azalma var. Adetim gecikme yapmadı daha yarın günü. Bende o yüzden mi acaba silik diye düşünüyorum. Ama en iyisi kan testi haftaya inşallah adet gelmezse kan vereceğim. Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah

Amin Allah isteyen herkeze nasip etsin
Sanki silik cizgi var bakalim kan testi ver en iyisi

Bence erken gebelik testi alıp yapmalısın bide adetin 2 gün falan geciksin biraz beklersen daha net olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…