Gebelik testi yardım

fiyonklklk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2021
45
9
6
32
Kızlar merhaba bu çizgi 1-2 saat sonra çıktı. Dikkate alınmalı mı sonradan çıkan çizgilern doğru olmadığını biliyorum ama bu bayağı belli. Ondan aklım karıştı

Eklentiler

• C36A3C05-0EA4-43A7-921F-1E416EC0BF20.webp
    C36A3C05-0EA4-43A7-921F-1E416EC0BF20.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar merhaba bu çizgi 1-2 saat sonra çıktı. Dikkate alınmalı mı sonradan çıkan çizgilern doğru olmadığını biliyorum ama bu bayağı belli. Ondan aklım karıştı
Merhaba canm kuruma cizgisi gibi duruyor 1 damla su damlatsana ustune gidecekmi kalacakmi al benden de o kadar bende yaptim bu sabah ilk idrarla 1 saate yakin cikana bak

Eklentiler

• 20211201_083204.webp
    20211201_083204.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba canm kuruma cizgisi gibi duruyor 1 damla su damlatsana ustune gidecekmi kalacakmi al benden de o kadar bende yaptim bu sabah ilk idrarla 1 saate yakin cikana bak
Yaaa çok sinir bozucu gercekten. Bi test daha yapsak daha iyi olcak sanki seninki ilk 10dkkdan sonra mı çıktı canım

Adete kac gun var senn benm teste durdukca sennki gibi olmus simdi yani bende yok biliyorum da umarim senn vardir kuzu
Ay benim cok karısık canım 10 gün önce regl olmam gereken tarihten iki gün önce bi kanamam oldu ama reglden çok kısa iki gün oldu bitti normalde 5-6 gün sürerdi. Bi sonraki reglime 10 gün falan var Ama bu sürede kasık ağrım gecmedi öylesine yaptım testi ama bilemedim psikolojiler yerlerde😀

Ay benim cok karısık canım 10 gün önce regl olmam gereken tarihten iki gün önce bi kanamam oldu ama reglden çok kısa iki gün oldu bitti normalde 5-6 gün sürerdi. Bi sonraki reglime 10 gün falan var Ama bu sürede kasık ağrım gecmedi öylesine yaptım testi ama bilemedim psikolojiler yerlerde😀
Biz cok takıyoruz ondan al benden de o kadar yapmadigim sey kalmadi nasipte varsa olacak cok aşırı takıyorum ben mesela salmam lazim kendimi biraz ama nerdee

Evet aslında rahatlamamız lazım insanlar hep en düşünmediği zamanda hamile kalıyor canım
Wala yarin adet günüm olursam sayet olcam kafamı az salicam yoksa delirtcek beni bu testler wala bak yok ovulasyon takibi yok o yok bu yetti wala olacagi warsa kendiliginden olsun cok kasıyoruz

Back
X