Öncelikle rabbim gonlune gore versin canim.Merhabalar bugün 2 adet freely erken gebelik testi aldım biraz yavaş sonuç veriyor. İlk testi yaptım pozitif çıktı hiç beklemiyordum sonra inanmadım diğer testi de yaptım oda pozitif çıktı. Dayanamadım akşam gittim kan verdim kanda negatif çıktı. Anlamıyorum hamile miyim değil miyim. Çok istiyorum.Eki Görüntüle 3380159
İnşallah öyle olur çok belirgin çift çizgiler var çünkü kafamdan aşağı kaynar su indi sanki kan sonucunu görünce inşallah gebelik vardır çok istiyoruz çünkü aşırı umutluyum daha önce hiçbir testim bu şekilde çift çizgi olmadı silik bile olmadı yaniÖncelikle rabbim gonlune gore versin canim.
Idrarda pozitif olup kanda negatif olabiliyor. Sen en iyi sonucu adet gectikten sonra alabilirsin.
Guzel haberler alman dilegi ile
Çok net iki çizgi ama beta negatif.Merhabalar bugün 2 adet freely erken gebelik testi aldım biraz yavaş sonuç veriyor. İlk testi yaptım pozitif çıktı hiç beklemiyordum sonra inanmadım diğer testi de yaptım oda pozitif çıktı. Dayanamadım akşam gittim kan verdim kanda negatif çıktı. Anlamıyorum hamile miyim değil miyim. Çok istiyorum.Eki Görüntüle 3380159
Benimde kan negatif idrar pozitifti ama hamile oldugumu öğrenmiştim. Adet gecmesi gerekir net sonuc icinÇok net iki çizgi ama beta negatif.
Hamile degilsiniz ilk önce hamilelik kanda belli oluyor sonra idrar testinde.Ama bazı hamile olmayan kadınlarda böyle pozitifler oluyormuṣ.Başka marka testlerlede deneye bilirsiniz belki onlarda negatif çıkar.
Adetiniz kaç gun geçikti?
Canim sen testi tekrarla hatta mumkunse idrarda gebelik baktirİnşallah öyle olur çok belirgin çift çizgiler var çünkü kafamdan aşağı kaynar su indi sanki kan sonucunu görünce inşallah gebelik vardır çok istiyoruz çünkü aşırı umutluyum daha önce hiçbir testim bu şekilde çift çizgi olmadı silik bile olmadı yani
Evet adet gecikince yeniden yapsın beta öyle kesin sonuç verir.Umarim hamiledir.Benimde kan negatif idrar pozitifti ama hamile oldugumu öğrenmiştim. Adet gecmesi gerekir net sonuc icin
Umarım hamileyimdir çok dua ediyorum. Şöyle ben 46 gündür adet görmüyorum yani geçen haftalarda akıntıyla birlikte hafif kanlanma oldu bi kaç gün ondan sonra kan kesildi adet vs olmadım yani bizde bu süreç içerisinde çocuk için çalışma yaptık tabiki sürekli ondan dolayı umutluydum zatenEvet adet gecikince yeniden yapsın beta öyle kesin sonuç verir.Umarim hamiledir.
Test diğer testlere göre biraz yavaş sonuç veriyor markasından dolayı mı bilmiyorum yani 5 dk içinde bu çizgiler oluştuTest bozuk yada yanlış yapmış olabilir misiniz? Testin kırmızılıkları fazla dağılmış geldi bana.
Bazen yumurtlama zamanları testler pozitif ola biliyor diyorlar acaba ondami oldu böyle.Umarım hamileyimdir çok dua ediyorum. Şöyle ben 46 gündür adet görmüyorum yani geçen haftalarda akıntıyla birlikte hafif kanlanma oldu bi kaç gün ondan sonra kan kesildi adet vs olmadım yani bizde bu süreç içerisinde çocuk için çalışma yaptık tabiki sürekli ondan dolayı umutluydum zaten
Benimde kan negatif idrar pozitifti ama hamile oldugumu öğrenmiştim. Adet gecmesi gerekir net sonuc
Testleri ne kadar arayla yaptınız? Bende dün ovülasyondan 9 gün sonra kan verdim 0.1 çıktı ama LH hormonum 24 çıktı. Adetime 4 gün kaldı. İlk defa bu ay göğüs ağrısı beyaz akıntı ve ara ara regl ağrısı yaşıyorum. Reglime 6-7 gün kala başladı. Normalde adet olacağımı hiç anlamazdım o kadar sorunsuz geçerdiBenimde kan negatif idrar pozitifti ama hamile oldugumu öğrenmiştim. Adet gecmesi gerekir net sonuc icin
Arası 3 gun var yada yoktur. Yaklasik bi 6 sene onceydi. Beyaz akinti bende de var ama adetime 7 gun kaldi ondandır benim ki sen adetin gecmesini bekle bence. Ona gore test yaprsinTestleri ne kadar arayla yaptınız? Bende dün ovülasyondan 9 gün sonra kan verdim 0.1 çıktı ama LH hormonum 24 çıktı. Adetime 4 gün kaldı. İlk defa bu ay göğüs ağrısı beyaz akıntı ve ara ara regl ağrısı yaşıyorum. Reglime 6-7 gün kala başladı. Normalde adet olacağımı hiç anlamazdım o kadar sorunsuz geçerdi
İnşallah umudum gerçek olur.Arası 3 gun var yada yoktur. Yaklasik bi 6 sene onceydi. Beyaz akinti bende de var ama adetime 7 gun kaldi ondandır benim ki sen adetin gecmesini bekle bence. Ona gore test yaprsin
Bir kan testi ver inşallah hamilesindir rabbim bana da nasip etsin inşallahBen 10 gün gecikti de yaptım çift çizgi de tam net çıktı
Bugün gittim hastaneye 5 haftalık olmuşBir kan testi ver inşallah hamilesindir rabbim bana da nasip etsin inşallah
Ne yaptın canım hamile misinBir kan testi ver inşallah hamilesindir rabbim bana da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?