Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar adetim 2 gun gecikti bugun evdr idrar testi yaptim ikinci cizgi yatay cikti belirgin bi sekilde? Neden sizce.
Fotorafi koydimmFotoğraf koyarmisiniz tamamen merak![]()
Bakalim yarin tekrarlicam.Nasil bir cizgiymis ay o yatay sekilde? Hic denk gelmedim oyle cizgiye. Bozuk testtir muhtemelen. Yada fazla cis damlatmissinizdir. Yarin ilk idrarla tekrarlayin. Ama az damlatin.
2 3 damla diyomus ben 5 damla damlattim. Ondan galibaAynen canım test bozuk belli ama çok damlatmis da olabilirsin
Aynen canım fazla damlatınca böyle çıkıyor.2 3 damla diyomus ben 5 damla damlattim. Ondan galiba
Ay ben ilk test yaptığımda direk test üzerine işemiştimAynen canım fazla damlatınca böyle çıkıyor.
Ahahshhs. Ben iki hamileliğimde de direkt testin üzerine işedim ve saniyeler içinde pozitif çıktı sonuç. Hiç beklemem gerekmediAy ben ilk test yaptığımda direk test üzerine işemiştimPozitif çıkmıştı ama
Aklıma geldi birden
Oluyor öyle tatlı heyecanlarAy ben ilk test yaptığımda direk test üzerine işemiştimPozitif çıkmıştı ama
![]()
Aklıma geldi birden