Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı testten tekrar yaptım.çok silik ikinci çizgi olması gereken yerde çıktıBaska test deneseydin testte sorun olabilir
Cnm buyuk ihtimal gebesin hayirli ugurlu olsun Insallahaynı testten tekrar yaptım.çok silik ikinci çizgi olması gereken yerde çıktı
tşk ederim canım.ALLAH gönlüne göre versin.testler koyu çıkmadan kana gitmicem...Cnm buyuk ihtimal gebesin hayirli ugurlu olsun Insallahistersen yarın bi kan testi yaptir tam emin ol
tşk ederim :)inş isteyen herkesin en kısa zamanda bebişi olurHamilesin cnm pozitif sonuşta pek yanılma payı olmuyo ama sen yarın kandanda baktır için rahat etsin hayırlı olsun:)
Sen bilirsin canim ben olsam dayanamazdim herhalde 15 aydir ugrasiyorum olmuyo:) ilk gebelik mi senintşk ederim canım.ALLAH gönlüne göre versin.testler koyu çıkmadan kana gitmicem...
hayır cnm ilk değil.4 ay önce kürtaj oldum mecburen üstüne kimyasal geçirdim.2 ay sonra bu durumdayım.senin neden olmuyo bir sorun mu varSen bilirsin canim ben olsam dayanamazdim herhalde 15 aydir ugrasiyorum olmuyo:) ilk gebelik mi senin
İnşallah bu sefer hayirlisiyla kucağına alirsin melegini benim tupler tikanikmis bu ay rahim filmi cekildim acildilar sukur beklemedeyim insallah olur artik:)hayır cnm ilk değil.4 ay önce kürtaj oldum mecburen üstüne kimyasal geçirdim.2 ay sonra bu durumdayım.senin neden olmuyo bir sorun mu var
İnşallah güzel haberler alirsin rabbim isteyen herkese nasip etsinAynı şeyi geçen hafta bende yaptım kapagın üstünden tek çizgi görünüyodu kırdım kapagı ikinci çizgi silikti ilk gebelik testi denememdi.kk de anlatılan belirtilerin % 90 ı bende mevcut ama pazartesiye kadar bekliycem ve bir aydır düzenli ilşkimiz var eşimle
cevap için tşklr.senin reglin geçtimi benim 2 gün var dahaAynı şeyi geçen hafta bende yaptım kapagın üstünden tek çizgi görünüyodu kırdım kapagı ikinci çizgi silikti ilk gebelik testi denememdi.kk de anlatılan belirtilerin % 90 ı bende mevcut ama pazartesiye kadar bekliycem ve bir aydır düzenli ilşkimiz var eşimle
sağol cnm inş.ağzınızdan bal damlıyo valla :)ikinci cizgi yerinde cıktıysa silik de olsa büyük ihtimalle bebiş geliyor canm :)) Allah swt gönlüne göre versin..
amin canım...beklemek çok zor seni anlıyorum.insanın içi içine sığmıyoİnşallah güzel haberler alirsin rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Benim bat 7 eylül canim malesef daha var zamanda geçmek bilmiyor sanki bu ay:)cevap için tşklr.senin reglin geçtimi benim 2 gün var daha
eğer hamileysem senin için dua ederim.inş kabul olur da biran önce kavuşursun bebeğine..Benim bat 7 eylül canim malesef daha var zamanda geçmek bilmiyor sanki bu ay:)
Ayyy insallah Rabbim duysun ve dualarimizi kabul etsineğer hamileysem senin için dua ederim.inş kabul olur da biran önce kavuşursun bebeğine..