gebelik testi yorumu

Baya pembe bence var sizin kan verin isterseniz tekrar
tatlim ilk yaptgimda kan verdim ayin 10 da negtifti kan ama hala idrar testim pozitif cikior bu sabah yine yaptim oda pozitif testlerim hep boyle anlayamadim ya

Eklentiler

• 16842270385588499507231356184197.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 36
tatlim ilk yaptgimda kan verdim ayin 10 da negtifti kan ama hala idrar testim pozitif cikior bu sabah yine yaptim oda pozitif testlerim hep boyle anlayamadim ya
Bende bu sabah bebe time ile test yaptım kaşık ağrım başladı dündendir ikinci çizgi 15 dk sonra çıktı ne düşüneceğimi bilmiyorum

Eklentiler

• C28DCF6B-BFF8-4CA9-9409-B90322700796.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 35
  • B00AF60D-41E0-4934-AC5B-382149D141C9.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 40
Bende bu sabah bebe time ile test yaptım kaşık ağrım başladı dündendir ikinci çizgi 15 dk sonra çıktı ne düşüneceğimi bilmiyorum
valla tatlim suan sana nedesem bos kendi soruma cvp bulamiyorum ben kan ver desem onuda diyemiom benim testlerim direk pozitif cikio 5 dakika icinde 6 testt hepsi ayni ama ilk testen sonra verdgim kan negatif olinca sana yorum yapamiorun

valla tatlim suan sana nedesem bos kendi soruma cvp bulamiyorum ben kan ver desem onuda diyemiom benim testlerim direk pozitif cikio 5 dakika icinde 6 testt hepsi ayni ama ilk testen sonra verdgim kan negatif olinca sana yorum yapamiorun
Canım adet olmazsan yarın tekrar kan ver bence

Canım adet olmazsan yarın tekrar kan ver bence
esiki bekliorum isten gelmesini belirsizlik yuzunden onada hic birsey diyemedim gelsin eger gideblrsek ilceye gidip hastanede acilde kan vericem hayir bebek yoksada bu pozitifler normal degil cunki ben milyonlarca test yaptim hic hamileliklerim disinda pozitif gormedim

Malesef kaset testler çok yanıltıyor zaten olsa kanda kesin çıkardı

İnşallah güzel hayırlı sonuçlarla dönersin kuzum. Bize de haber et mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…