- 8 Ekim 2016
- 377
- 64
- 98
- 36
- Konu Sahibi huysuz kadin
-
canim kusra bakma yeni gordum msjini benim durumum cok karisti kan verdim ertsi gunu negtif cikti adet olmayinca bugun tekrar test yaptim ve yine pozitif bak 10 dakika once yaptgim test kafayi yemek uzeryimMerhaba sonucunuz ne oldu
Buraya atın yorumlayayım erken gebelik testinde kesin cıkar
Diye biliriz kuzum hayırlı olsun şimdiden kan ver ve netleşsinEki Görüntüle 3248085 Kızlar reglim 2 gün gecikti bu şekilde çıktı kesin var diyebilirmiyiz artık çok şaşkınım
hayrlisi olsun canm isallah benm karmasami yasamassinEki Görüntüle 3248085 Kızlar reglim 2 gün gecikti bu şekilde çıktı kesin var diyebilirmiyiz artık çok şaşkınım
Tebrikler hamilesinizEki Görüntüle 3248085 Kızlar reglim 2 gün gecikti bu şekilde çıktı kesin var diyebilirmiyiz artık çok şaşkınım
Baya pembe bence var sizin kan verin isterseniz tekrarcanim kusra bakma yeni gordum msjini benim durumum cok karisti kan verdim ertsi gunu negtif cikti adet olmayinca bugun tekrar test yaptim ve yine pozitif bak 10 dakika once yaptgim test kafayi yemek uzeryim
tatlim ilk yaptgimda kan verdim ayin 10 da negtifti kan ama hala idrar testim pozitif cikior bu sabah yine yaptim oda pozitif testlerim hep boyle anlayamadim yaBaya pembe bence var sizin kan verin isterseniz tekrar
Bende bu sabah bebe time ile test yaptım kaşık ağrım başladı dündendir ikinci çizgi 15 dk sonra çıktı ne düşüneceğimi bilmiyorumtatlim ilk yaptgimda kan verdim ayin 10 da negtifti kan ama hala idrar testim pozitif cikior bu sabah yine yaptim oda pozitif testlerim hep boyle anlayamadim ya
valla tatlim suan sana nedesem bos kendi soruma cvp bulamiyorum ben kan ver desem onuda diyemiom benim testlerim direk pozitif cikio 5 dakika icinde 6 testt hepsi ayni ama ilk testen sonra verdgim kan negatif olinca sana yorum yapamiorunBende bu sabah bebe time ile test yaptım kaşık ağrım başladı dündendir ikinci çizgi 15 dk sonra çıktı ne düşüneceğimi bilmiyorum
Canım adet olmazsan yarın tekrar kan ver bencevalla tatlim suan sana nedesem bos kendi soruma cvp bulamiyorum ben kan ver desem onuda diyemiom benim testlerim direk pozitif cikio 5 dakika icinde 6 testt hepsi ayni ama ilk testen sonra verdgim kan negatif olinca sana yorum yapamiorun
Oy maşallah ya hamilesin kuzum tebrik ederim. Allah bize de nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3248085 Kızlar reglim 2 gün gecikti bu şekilde çıktı kesin var diyebilirmiyiz artık çok şaşkınım
esiki bekliorum isten gelmesini belirsizlik yuzunden onada hic birsey diyemedim gelsin eger gideblrsek ilceye gidip hastanede acilde kan vericem hayir bebek yoksada bu pozitifler normal degil cunki ben milyonlarca test yaptim hic hamileliklerim disinda pozitif gormedimCanım adet olmazsan yarın tekrar kan ver bence
Var inşallah tebrik ederimEki Görüntüle 3248085 Kızlar reglim 2 gün gecikti bu şekilde çıktı kesin var diyebilirmiyiz artık çok şaşkınım
Malesef kaset testler çok yanıltıyor zaten olsa kanda kesin çıkardıesiki bekliorum isten gelmesini belirsizlik yuzunden onada hic birsey diyemedim gelsin eger gideblrsek ilceye gidip hastanede acilde kan vericem hayir bebek yoksada bu pozitifler normal degil cunki ben milyonlarca test yaptim hic hamileliklerim disinda pozitif gormedim
bugune kadar beni hic yniltmadi 4 kez hamile kalmis biri olarakMalesef kaset testler çok yanıltıyor zaten olsa kanda kesin çıkardı
evet belki hamilelik olmyabilir ama bu baska bi hastalik gostergeside olabilirbugune kadar beni hic yniltmadi 4 kez hamile kalmis biri olarak
Bide erken gebelik yağın onda çıkıyor varsaBende bu sabah bebe time ile test yaptım kaşık ağrım başladı dündendir ikinci çizgi 15 dk sonra çıktı ne düşüneceğimi bilmiyorum
evde yok ama alırımBide erken gebelik yağın onda çıkıyor varsa
İnşallah rabbim isteyen her anneye versin 2 ay önce bebeğimin kalbi durdu her an burada bişey olacak diye Okdr çok korkuyorumkiOy maşallah ya hamilesin kuzum tebrik ederim. Allah bize de nasip etsin inşallah
İnşallah güzel hayırlı sonuçlarla dönersin kuzum. Bize de haber et mutlakaesiki bekliorum isten gelmesini belirsizlik yuzunden onada hic birsey diyemedim gelsin eger gideblrsek ilceye gidip hastanede acilde kan vericem hayir bebek yoksada bu pozitifler normal degil cunki ben milyonlarca test yaptim hic hamileliklerim disinda pozitif gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?