• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi yorumu

Nr222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Pembe olan sabah yaptım bişey yoktu eve geldim akşam silik çizgi oluşmuş moru da bugün yaptım 10 dk içinde çokçok silik çizgi var regl 2 gün geçikti ne regl belirtisi var ne gebelik belirtisi pembe testi ilk defa kullandım mor test sık kullandıgım test ama hiç böyle silikleşme görmedim artı med

Eklentiler

• IMG_20260530_114951.webp
    IMG_20260530_114951.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 297
Cok yeni olabilir marka ne
Pembe olan sabah yaptım bişey yoktu eve geldim akşam silik çizgi oluşmuş moru da bugün yaptım 10 dk içinde çokçok silik çizgi var regl 2 gün geçikti ne regl belirtisi var ne gebelik belirtisi pembe testi ilk defa kullandım mor test sık kullandıgım test ama hiç böyle silikleşme görmedim artı me

Pembe olan sabah yaptım bişey yoktu eve geldim akşam silik çizgi oluşmuş moru da bugün yaptım 10 dk içinde çokçok silik çizgi var regl 2 gün geçikti ne regl belirtisi var ne gebelik belirtisi pembe testi ilk defa kullandım mor test sık kullandıgım test ama hiç böyle silikleşme görmedim artı med
Pembesini idrar kovasına mı koydunuz sapsari olmuş

Ben sürekli regl olacakmış gibi hissedip olmuyordum 3-4.gecikme gününde ise artık solumda yerleşme ağrıları falan hissettim

Ben sürekli regl olacakmış gibi hissedip olmuyordum 3-4.gecikme gününde ise artık solumda yerleşme ağrıları falan hissettim
Bende hiç bir belirti yok sadece daha önce testler de böyle silikşmeler karşılaşmadım pcos var

Merhaba sizce bu bozuk test midir?
Sabah ilk idrarla Softec marka İlk 2 dkkda görselde ki çizgi oluştu
Peşine aynı ilk idrarla ınnovıta marka yaptım tek çizgi
Onun da peşine güvenemeyip 3 saat sıvı alımını kesip Days doctor yaptım o da tek çizgi

Eklentiler

• IMG_7598.webp
    IMG_7598.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 105
Merhaba sizce bu bozuk test midir?
Sabah ilk idrarla Softec marka İlk 2 dkkda görselde ki çizgi oluştu
Peşine aynı ilk idrarla ınnovıta marka yaptım tek çizgi
Onun da peşine güvenemeyip 3 saat sıvı alımını kesip Days doctor yaptım o da tek çizgi
Silik çizgi var görünüyor dilerseniz yarın ilk idrarla tekrar yapın net çıkar. BAT ne zaman ?

Silik çizgi var görünüyor dilerseniz yarın ilk idrarla tekrar yapın net çıkar. BAT ne zaman ?
21 haziran bugun ancak 11 martta düşük yaptım 2 ay düzensizlik yaşadım geçen ay 9 gün geciktim doktorum 10. Gün olmazsan hala muayneye gel dedi betam negatifti tam 9. Gün regl oldum.
Suan giç belirtim yok sadece gün içinde kasık sızım oldu ama psikolojik diye düşündüm. Önce ki gebelikte cok kasıklarım agrımıstı yerleşmede

Döngüm 34 gün bu arada ancak 11 haziranda yumurta akı akıntısı ile yumurtlamamın oldugunu düşünüyorum. Son ilişkim de 7 haziran

Yarın sabah ilk idrarla yapın hatta alma imkanınız varsa Awox marka gebelik testi alın inşallah güzel sonuç çıkar

Kanda beta hCG baktır tatlım

Back
X