gebelik testi

huzurummmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
136
37
48
İzmir
merhaba kızlar adetime 4 gun varken normal test yaptım negatif çıktı 3 gun varken erken gebelik testi yaptım o da negatif çıktı şimdi 2 gun var acaba hamile miyim bilmiyorum kasık ağrısı ve bel agrisi göğüste acıma hariç bir belirtim yok bunlar adet zamanımda da olduğu için ayırt edemiyorum hiç akintim da yok böyle belirtisiz hamile olunabilir mi bi de testleri negatif çıkıp hamile olan var mi tecrübesi olanlar yardımcı olursa cok sevinirim

Saydıklarınız hamilelik belirtisi olabilir ya da psikolojik olabilir. Kan testi yaptırmadan bilemeyiz
İnşallah gönlünüze göre olsun herşey

Inşallah çok teşekkür ederim Rabbim sizi de evladiniza sağlıklı kavustursun birsey sorabilir miyim adet tarihi öncesinde alıntı başlıyor mu gebelik belirtisi olarak bahsedilen
canim malesef anlamak zor olabilirk kendini dinlersen cok sey bulursun ben ruyamda gordum test yapmstm adete 3 gun kala ogrenmistim adet gunu akintim geliyodu ama hamile oldugumu biliyodum sadece sizlama olmustu gogsumde ama hamilelige yormamistim ilk defa olmustu umursamadim ilk hamileligi hatrlamiyorum gunum gecmisti yapmistim test ole canim

anladım canım sabredip bekliycez Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…