Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

p a t u l i

👨‍👩‍👦 ❤ 🍀
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
3.932
9.391
158
bişey var mı

Eklentiler

• 1503295619155.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 292
ne yaptınız idrar testinimi çıkardınız üstünü sabah idrarınızla tekrar deneyin silik var ama zaten gebelik varsa hemen çıkıyor
Daha regl tarihime 3-4 gün var galiba tarihin 10 gün kadar geçmesi lazımmış. Zaten sonradan yok oldu ben heveslenmiyorum bile.

Daha regl tarihime 3-4 gün var galiba tarihin 10 gün kadar geçmesi lazımmış. Zaten sonradan yok oldu ben heveslenmiyorum bile.
Evet testin üstünü çıkardım bebe time markası zaten emanet gibi duruyordu :) buradan r arkadaş söylemişti çıkar bak diye çünkü daha 3-4 gün var :)) belki idrar fazla geldi yoğun koydum ondan öyle çıktı belki de hiç belirtim vs de yok

adetin bir gün geçtiğinde tekrar al yap zaten çıkar büyük ihtimal.işte sabır gerekiyor biliyorum çok zor beklemek ama başka çare yok

Kan vermiştim gebelik yok yorumlar için teşekkürler

Merhaba ben ilk kez yaziyorum simdi uye oldum lutfen deneyimli anneler ve adaylari banada birseyler soylermisiniz?
2 yillik evliyim hic korunmadim ama bebek sahibi olmayida denemedik
Adet duzenim nazar degmesin hicbir zaman sasmamistir. Cok duzenleyim
Artik bebek karari verdik ve 9 eylul ve 14 eylul reglimdi sonrasinda

16 eylul 18 eylul 20 eylul 23 eylul (yunurtlama gunum) gunlerinde bebek denedik haftaya cumartesi 7 ekim reglim var. Tabiki bir heves test bile yaptim tabki negatif :) ama deneyim sahipleri hamisler ve herkes sizce bu denemede sans oranim nedir oyle istiyorumki bir hafta sabretmek bile cok zor geliyor. Suan cok erken oldugundan bir belirtim cok cok idrar gelior okadar. Baska birsey hissetmiyorum henuz.

Belirtiler psikolojik olabiliyo bi de korunmadık ama bebek sahibi olmayı denemedik demişsin bu ne demek anlayamadım :) doktora gittinmi hiç

Belirtiler psikolojik olabiliyo bi de korunmadık ama bebek sahibi olmayı denemedik demişsin bu ne demek anlayamadım :) doktora gittinmi hiç
Yanlis ifade etmissim galiba :) yani ilac vs alarak korunmadik esim korundu yada gericekilme vs. Bazen icilen ilaclarinda olunsuz etkisi olabiliyormjus ya :)

merhaba canim insAllah Rabbim.ilk denemenizde nasip eder bu isler nasip kismet isi eger adet olursan insAllah olmazsin tabikide 3.gununde kadin dogumcuya gozukmeni tavsiye ederim hem genel bi ultrasonla kontrol eder hemde hormon testi yaparak yumurtalama durumun hakkinda bilgi verir.mesela bana kan tahlili yapti ve kanimin dusuk oldugunu gebelik dusunuyosan kan depolarin dolu olmali dedi ilac kullandm.ve de gebelik dusununce folik asit ilaci veriyo dr cok onemli bunlar icin en onemli tavsiye bi kadin dogumcuya muayene olman.eger zaten haftaya adet olmazsanda hamilesin demektir yine bi kadin dogumcuya gtmen sart olur

Dogru diorsunn canm haklisniz tesekkur ediorum ins. Tun isteyenlere nasip olur bekliyorum hevesle haftayayii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…