Gebelik Testi

merveeyilmazz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
39
16
3
31
Arkadaşlar adet tarihime 6 gün var kasık ağrısından şüphelenip test yaptım 3 tllik olanlardan sonuç bu sizce ümitleneyimmi ?

Eklentiler

• B3B7B110-9DE4-44CA-9A7D-904B2E6F1E7D.webp
    B3B7B110-9DE4-44CA-9A7D-904B2E6F1E7D.webp
    8 KB · Görüntüleme: 150
  • FDC724AC-15F6-4510-998D-00AC6DB11FA1.webp
    FDC724AC-15F6-4510-998D-00AC6DB11FA1.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 130
  • image.webp
    image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 130
Var canim bence kac dk.da cıktı bu??benim de böyleydi adet oncesi ama tekrarla bence çünkü silik olunca eşim bile inanamisti.ben hamile kalmaya çalıştığım için test yapıp duruyodum merakimdan takip ediyodum :) pazar günü fln tekrar yap bence beklemek zor biliyorum ama sabirr :)

Var canim bence kac dk.da cıktı bu??benim de böyleydi adet oncesi ama tekrarla bence çünkü silik olunca eşim bile inanamisti.ben hamile kalmaya çalıştığım için test yapıp duruyodum merakimdan takip ediyodum :) pazar günü fln tekrar yap bence beklemek zor biliyorum ama sabirr :)
Hemen çıktı canım hala da aynı :)) inşAllah yarın kan testi mi versem diyorum

Hemen çıktı canım hala da aynı :)) inşAllah yarın kan testi mi versem diyorum
Tamam ozaman belli zaten yeni dağılmış idrar falan...sana tavsiyem adetinde gecikme olmadığını söyleme çünkü yapmıyorlar gecikme olmayınca kan testini yani en azından sağlık ocaklarında öyle muhtemelen çok yeni varsa da 1 haftalık falan 60 civarı bişey çıkar...yaptir sonucu yaz merakta bırakma:)ha unutmusum önceki adet tarihini sorarlar onuda kafana göre ayarla anladın sen :) ama sabredebilirsen p.tsiye kadar bekle pazar günü evde yap p.tside kan testine kosss:)

Tamam ozaman belli zaten yeni dağılmış idrar falan...sana tavsiyem adetinde gecikme olmadığını söyleme çünkü yapmıyorlar gecikme olmayınca kan testini yani en azından sağlık ocaklarında öyle muhtemelen çok yeni varsa da 1 haftalık falan 60 civarı bişey çıkar...yaptir sonucu yaz merakta bırakma:)ha unutmusum önceki adet tarihini sorarlar onuda kafana göre ayarla anladın sen :) ama sabredebilirsen p.tsiye kadar bekle pazar günü evde yap p.tside kan testine kosss:)
Tamammm haber edicemmm hemen :)))

Kızlar betahcg 2den küçüktür çıktı hiç beklemiyordum negatif görünüyor
Canım ben bu hayal kırıklığını yaşama diye dedim p.tsi yaptır diye...az daha bekle pazar idrar testi yap tekrar eğer daha net bir ikinci çizgi görürsen kan testine git...var ama belki daha yerleşme aşamasında belki de geç döllenme oluyo sabır çok zor biliyorum kendimden 6 ay boyunca umitle dolu test yapiyodum kendimi dinliyodum belirti ariyodum falan...adet dongun düzenli mi kaç gün de bir oluyosun?Benim mesela düzensiz olduğundan gecikmeler de oluyodu anlamiyodum hiç bebek beklerken kaç kere adet oldum :( 6 gün var demissin benim de önceden çıkmıştı ama hemen kan testine gitmediydim ben yine yoktur diye..sen az sabret idrar testini tekrarla üzülme de hiç daha yasin da küçükmüş vaktin var maşallah:) Rabbim insallah en kısa zamanda nasib eder :)

Canım ben bu hayal kırıklığını yaşama diye dedim p.tsi yaptır diye...az daha bekle pazar idrar testi yap tekrar eğer daha net bir ikinci çizgi görürsen kan testine git...var ama belki daha yerleşme aşamasında belki de geç döllenme oluyo sabır çok zor biliyorum kendimden 6 ay boyunca umitle dolu test yapiyodum kendimi dinliyodum belirti ariyodum falan...adet dongun düzenli mi kaç gün de bir oluyosun?Benim mesela düzensiz olduğundan gecikmeler de oluyodu anlamiyodum hiç bebek beklerken kaç kere adet oldum :KK43: 6 gün var demissin benim de önceden çıkmıştı ama hemen kan testine gitmediydim ben yine yoktur diye..sen az sabret idrar testini tekrarla üzülme de hiç daha yasin da küçükmüş vaktin var maşallah:) Rabbim insallah en kısa zamanda nasib eder :)
Hayır adetim çok düzensiz, adet gününü beklicez mecbur ama ümidim kalmadı bu aydan olsa çıkardı diye düşünüyorum hayırlısıı olsun artık

Çok şaşırdım canım yaa o kadar netti ki çizgi rabbim inşallah tez zamanda nasip eder adet zamanını bekle bakalım belki hamilesindir

Back
X