- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.179
- 78
- 35
- Konu Sahibi Elifzehraaa
-
Uzaktan olmasına rağmen belli vallahi değil mi :)Görüyoruum
Görüyoruuum
Orada bir çift çizgi vaar
Belli aslında ama ilk çizgi kıpkırmızı olmalı değil mi?Uzaktan olmasına rağmen belli vallahi değil mi :)
Adetine daha 1 hafta var..yarın tekrar bir test yapıcak..testi kuracak kadar beklenen bi BebekBelli aslında ama ilk çizgi kıpkırmızı olmalı değil mi?
O kısım sıkıntılı geldi bana.
Fotolar çok belirsiz tam net 2 çizgi olmadığı sürece tlf kameraları pek net çekemez. Kaldı ki tek çizgi bile görünmüyor açıkçası. Ama adete 1 hafta var diyorsunuz. Döllenme nerdeyse daha yeni olmuş olur. Bu kadar erken tespit eden bir teknoloji yok denmişti bana. Kan testi için bile adetin geçti mi diye soruyorlar. Niye bu kadar heyecanlanıp erkenden test yaptınız aceleniz ne? Yoksa adet bittiğinden beri hergün idrar testi yapıp yapıp psikolojisini bozanlardan misiniz? Biraz sabır...Test aslında benim değil ablamın..adetine 1 hafta var..mide ekşimesinden şüphelenmiş..onun üstüne yapmış bu testi
Sanırım pozitif de o mutfak tezgahı mı yavKızlar bide buna bakın lutfen
Evet banyonun ışığı beni yaniltiyomu diye mutfağa getirip baktm en çok ışık orda var:)Sanırım pozitif de o mutfak tezgahı mı yav
He anladım çöpten çıkıp mutfağa geldi , tezgaha koymayaydınız iyiydi.Evet banyonun ışığı beni yaniltiyomu diye mutfağa getirip baktm en çok ışık orda var:)
20 sene üstüne olunca insan çok heyecanlanıyoFotolar çok belirsiz tam net 2 çizgi olmadığı sürece tlf kameraları pek net çekemez. Kaldı ki tek çizgi bile görünmüyor açıkçası. Ama adete 1 hafta var diyorsunuz. Döllenme nerdeyse daha yeni olmuş olur. Bu kadar erken tespit eden bir teknoloji yok denmişti bana. Kan testi için bile adetin geçti mi diye soruyorlar. Niye bu kadar heyecanlanıp erkenden test yaptınız aceleniz ne? Yoksa adet bittiğinden beri hergün idrar testi yapıp yapıp psikolojisini bozanlardan misiniz? Biraz sabır...
Farklı kişileriz bizim test çöpteHe anladım çöpten çıkıp mutfağa geldi , tezgaha koymayaydınız iyiydi.
İlk halinde biraz bozuk gibi duruyor. Bence ablanız tekrarlasın.
20 sene neden olmadı bir problem var mı? Yada bu kez olduğuna inanma nedeniniz? Tüp bebek ise transferden belli süre geçince kan veriyorsunuz, idrari pek kaale almiyorlar20 sene üstüne olunca insan çok heyecanlanıyo
Evet pozotif tebrikler mide bulantisiz bir hamilelik olsun insaallah.kucagina alirsin buyutursun insallahKızlar bide buna bakın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?