Gebelik testi

Valla bende 2 çizgi gördüm.

Hayırlı ugurlu sağlıklı bi evlat olur inşallah. Allah analı babalı büyütsün teyzesi

Test aslında benim değil ablamın..adetine 1 hafta var..mide ekşimesinden şüphelenmiş..onun üstüne yapmış bu testi
Fotolar çok belirsiz tam net 2 çizgi olmadığı sürece tlf kameraları pek net çekemez. Kaldı ki tek çizgi bile görünmüyor açıkçası. Ama adete 1 hafta var diyorsunuz. Döllenme nerdeyse daha yeni olmuş olur. Bu kadar erken tespit eden bir teknoloji yok denmişti bana. Kan testi için bile adetin geçti mi diye soruyorlar. Niye bu kadar heyecanlanıp erkenden test yaptınız aceleniz ne? Yoksa adet bittiğinden beri hergün idrar testi yapıp yapıp psikolojisini bozanlardan misiniz? Biraz sabır...

Evet banyonun ışığı beni yaniltiyomu diye mutfağa getirip baktm en çok ışık orda var:)
He anladım çöpten çıkıp mutfağa geldi , tezgaha koymayaydınız iyiydi.
İlk halinde biraz bozuk gibi duruyor. Bence ablanız tekrarlasın.

20 sene üstüne olunca insan çok heyecanlanıyo

Erken gebelik testleri var onlardan alin . 1 hafta oncesinden gosteriyo. 2 cizgi gibi gordum bende ama yinede net olmasi icin kan verin. Insallah pozitif cikar

Ütüyle çekmeseydiniz fotoğrafı iyiydi
Yarın bir sağlık kuruluşunda kan tahlili yaptırırsanız net cevabı alırsınız.Hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…