Gebelik testi

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
merhaba hanımlar, çok ilginç bir şeyle karşı karşıya kaldım bu sabah size danışıp fikir almak istedim. Arkadaşımın kuzeninerkek arkadaşıyla yaşadığı cinsel yakınlaşmalarda şüphe duyup bir kaç yıl önce bir kaç kere gebelik testi yaptırmış hastanede ve hep negatif çıkmış testleri. Kendisi kamu sınavlarına hazırlanıyordu iyi de bir puan almıştı ancak güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlanmış nedeninin bu olduğunu söyledi arkadaşım. Böyle bir şey olabilir mi?

Yok artık saçmalık öyle şey olur mu Allah aşkına

Alakasi yok alakasiz gerceklik payi olmayan şeylerde burda oluyor nedense anlam veremedim.

Ay öyle şey mi olur? Kim nereden bilecek? Artık eskisi gibi olmuyor alımlar ama kan sonucuna da bakmazlar .

9358incic594248.jpeg

Güvenlik soruşturması kriterlerinde ahlaka uygun yaşam tarzı gibi bir madde görmüştüm brn de. Olmaz olmaz değil.

İyi de bu çok açık bir madde değil mi, ahlak kavramı bile toplumdan topluma değişen bir terim. Kürtaj olsa yine bir nebze anlarım gündemden ancak birinin gebelik testi yaptırmasıyla da olacak iş değil

İyi de bu çok açık bir madde değil mi, ahlak kavramı bile toplumdan topluma değişen bir terim. Kürtaj olsa yine bir nebze anlarım gündemden ancak birinin gebelik testi yaptırmasıyla da olacak iş değil
Öyle de durum bu. Soruşturmayı kim yürütüyorsa onun ahlak anlayışına kalmış demek ki. Ben şaşırmıyorum artık, ülkenin gerçeği.

Cok mantikli gelmedi. Ama elimizdeki ülkede olursa sasirir miyiz? Belki biraz sasiririz ama hazmederiz.

Bilmiyorum ama olduysa da şaşırmam. Malum muhafazakar bir kitle var artık, korunmasız ilişki şüphesini geçtim evlilik dışı cinsel ilişki direkt duyulunca iffetsiz diye yaftalanmana sebep oluyor.

Back
X