Gebelik testi

Birtekefem

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
830
3.412
113
Merhaba arkadaşlar,sormak istediğim bir şey var yardimcu olursaniz çok mutlu olurum eşim 1 yasinda fıtık ameliyatı sonrası sperm çıkış i saglanamiyor yani azospermi tup bebek ile ilk seferde bebek sahubs olduk ben ikinci de olsun istiyorum bu ay adetim 8 gun gecikti idrar dan test yapmak istedim ve yaptım ama sonuç negatif acaba erkenmi daha idrar için dedim ama bilemedim kan icinde pazartesi beklemek zulüm gibi test yapanlar yardımcı olabilecek mi lütfen

İlk hamileliğimde Üç gün gecikmişti, test yapmıştım ve pozitifti. Şimdi de öyle hemen test yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştüm. Olması gerektiği gibi uyguladıysanız gösterir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun

Hamile değilsiniz bence 8 gün uzun bir süre testte çıkardı diye düşünüyorum. İçim rahat etsin diyorsanız pazartesi kan verirsiniz.

Erken gebelik testiyse 14gün sonra yapmak en mantıklısı.pazartesi kanda cıkar.hayırlısı olsun

Evet haşhaşlı oranları yüksek oluyor onların fiyatlarida 20 liradan başlayıp 35 liraya kadar
Benim adetim 5 gün gecikti en son ilişki olalı 15 gün olmuş adet olcam falan diye bekliyodum ama gelmedi acaba eczaneden alınan testten garanti sonuç alabilirmiyim yoksa kan vermeyimi bekliyim

Arkadaşlar bir şey sormam gerek. Ben 9 Nisan'da ilişkiye girdim, aslında prezervatif ile korunduk ama 1 kere korunmadan yaptık ve içe boşalma kesinlikle olmadı.
Zaten tam beklediğim zamanda da normal bir şekilde adetimi oldum. Üstüne görme vs değildi.
7 gün sürdü ve normalde ne kadar geliyorsa o kadar geldi.
Bununla birlikte rahatladım ama hala şüphelerim vardı.
Adetim bitti hatta adetimin bitişinin 5. günü bugün, bu sabah idrar testi yaptım kendim evde, eczaneden aldığım test ile. Negatif çıktı, inanılmaz rahatladım. Ama benim hala şüphelenme sebebim şuydu: adetim bittikten 1 gün sonra kasığımda bi sızı hissetmeye başladım. Yani adet olmadan önce hissedilen sızı olur ya o dönemin yaklaştığını anladığınız, aynı öyleydi, sonra bu ağrı son 2 gündür karnıma, göbeğimin altına, karnımın iki yanına geçmeye başladı. Ben de iyice şüphelendim ama enfeksiyon olma ihtimali daha yüksek gibi. Ama kesinlikle idrar yaparken yanma hissi yok.
Ve ben bu ağrılar başlamadan 2 gün önce yerde halıya yattım karnımın üzerine, yarım saat falan sürmüştür muhtemelen. Sizce üşütmüş müyümdür? Başınıza geldi mi? Yere yatınca soğuk geçtiğinden böyle ağrılar hissediyor olabilir miyim? Şu an doktora gitmem mümkün değil, sadece fikirlerinizi merak ediyorum. Bu sızılar dışında başka hiçbir belirtim yok arkadaşlar.
Ve sormak istediğim bir diğer soru da şu: Adet olmama rağmen hamile olabilir miyim? Adet bittikten 5 gün sonra yaptığım, daha doğrusu 5. gününde yaptığım idrar testi doğru çıkar mı? Yani sonuç verir mi? Hamile olsam kesin verirdi değil mi? Sonuçta bunu yaptığım zaman 5. haftam falan olmuş oluyordu hamile olsaydım..
Lütfen yardımcı olun, başka sorabileceğim kimse yok. Lütfen kesin bilen biri yanıtlasın :(

İlk hamileliğimde Üç gün gecikmişti, test yapmıştım ve pozitifti. Şimdi de öyle hemen test yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştüm. Olması gerektiği gibi uyguladıysanız gösterir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun
adet olsam bile adet bittikten sonra 5. günde yaptığım testte sonuç verir mi canım?

Arkadaşlar bir şey sormam gerek. Ben 9 Nisan'da ilişkiye girdim, aslında prezervatif ile korunduk ama 1 kere korunmadan yaptık ve içe boşalma kesinlikle olmadı.
Zaten tam beklediğim zamanda da normal bir şekilde adetimi oldum. Üstüne görme vs değildi.
7 gün sürdü ve normalde ne kadar geliyorsa o kadar geldi.
Bununla birlikte rahatladım ama hala şüphelerim vardı.
Adetim bitti hatta adetimin bitişinin 5. günü bugün, bu sabah idrar testi yaptım kendim evde, eczaneden aldığım test ile. Negatif çıktı, inanılmaz rahatladım. Ama benim hala şüphelenme sebebim şuydu: adetim bittikten 1 gün sonra kasığımda bi sızı hissetmeye başladım. Yani adet olmadan önce hissedilen sızı olur ya o dönemin yaklaştığını anladığınız, aynı öyleydi, sonra bu ağrı son 2 gündür karnıma, göbeğimin altına, karnımın iki yanına geçmeye başladı. Ben de iyice şüphelendim ama enfeksiyon olma ihtimali daha yüksek gibi. Ama kesinlikle idrar yaparken yanma hissi yok.
Ve ben bu ağrılar başlamadan 2 gün önce yerde halıya yattım karnımın üzerine, yarım saat falan sürmüştür muhtemelen. Sizce üşütmüş müyümdür? Başınıza geldi mi? Yere yatınca soğuk geçtiğinden böyle ağrılar hissediyor olabilir miyim? Şu an doktora gitmem mümkün değil, sadece fikirlerinizi merak ediyorum. Bu sızılar dışında başka hiçbir belirtim yok arkadaşlar.
Ve sormak istediğim bir diğer soru da şu: Adet olmama rağmen hamile olabilir miyim? Adet bittikten 5 gün sonra yaptığım, daha doğrusu 5. gününde yaptığım idrar testi doğru çıkar mı? Yani sonuç verir mi? Hamile olsam kesin verirdi değil mi? Sonuçta bunu yaptığım zaman 5. haftam falan olmuş oluyordu hamile olsaydım..
Lütfen yardımcı olun, başka sorabileceğim kimse yok. Lütfen kesin bilen biri yanıtlasın :KK43:
mümkün değil bence

Kizlar adete 6 gün var böyle çıktı erken gebelik testinde cikiyo biraz durdukca böyle oldu yanlismidir

Eklentiler

• 20180509_075806.webp
    20180509_075806.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba,ben geçen ay düşük yaptım.Değerim 88 di ve 2 3 gün sonra kan verdiğimde değerim 17e düştü.Doktor bebeğiniz düşük olacak dedi ve ertesi gün adetle birlikte düşük yaptım.Bu ay da son adet tarihim yani düşük yaptığım gün 3 Nisan ama hala adet olmadım.Adetim geçikeli 6 gün olmuştu kan testi yaptırdım 0,4 yani megatifti.Ama hala adet olamadım şuan 10 gün geçikti yani.Sizce gebelik şansım var mıdır?Yoksa düşük yaptığımdan dolayı mı bu durumu yaşıyor olabilirim.Baya stres içindeyim adet olmadıkça bir umut var mı diye her dakika düşünüyorum.

Merhaba,ben geçen ay düşük yaptım.Değerim 88 di ve 2 3 gün sonra kan verdiğimde değerim 17e düştü.Doktor bebeğiniz düşük olacak dedi ve ertesi gün adetle birlikte düşük yaptım.Bu ay da son adet tarihim yani düşük yaptığım gün 3 Nisan ama hala adet olmadım.Adetim geçikeli 6 gün olmuştu kan testi yaptırdım 0,4 yani megatifti.Ama hala adet olamadım şuan 10 gün geçikti yani.Sizce gebelik şansım var mıdır?Yoksa düşük yaptığımdan dolayı mı bu durumu yaşıyor olabilirim.Baya stres içindeyim adet olmadıkça bir umut var mı diye her dakika düşünüyorum.

Düşükten sonraki ilk adet gecikebiliyor, 6 gün gecikmeli negatif çıktıysa adeti beklemekte fayda var. Yinede 1-2 gün sonra olmazsan tekrar beta-hcg baktırmanı öneririm.

iliskiden 1 ay gectikten sonra yapilan idrar testi dogru mudur kizlar

Kızlar doktora gittim bugün kese görünüyor dedi fakat şöyle bir durum var indirdiğim gebelik programına son gördüğüm adetin ilk gününü girdiğimde 6 hafta 1 günlük gebe çıkıyorum ama doktor 5 haftalık dedi hangisi dogru

Back
X