Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hhahahha saçmaladım ama çok sabırsızım her konuda oldugu gibi
Amin tatlım ama ben 19 yaşındayım şuan aslında çocuk dusunmuyorum cok fazla ama Allahtan herseyAhhh kuzumm 5gnde olsa bile belli olmaz adet tarihin yakın olsa bile cıkmaz sabır et biraz ben mayıstan beri hep kırmızı kart yiyorum temmuzu beklicm bkalm allah hayırlısını versn cnm bnm
Tbikide cnm ama kiminin hemen oluyor kimininde braz zaman alıyor düsünmüyorsan da takma pskolojik gebe olursun bn gbiAmin tatlım ama ben 19 yaşındayım şuan aslında çocuk dusunmuyorum cok fazla ama Allahtan hersey
Cocuk dusunmediginiz haliniz buysa bu yasta.. Allah akil fikir versin tez vakitte.. Ya da ne yiyip ictiginizden paylasin da biz de tuketelim.. Baska türlü bu durumu anlamam mumkun degilAmin tatlım ama ben 19 yaşındayım şuan aslında çocuk dusunmuyorum cok fazla ama Allahtan hersey
Aklıma çok ünlü bir grup düşünür olan Queen'den bir söz geldi. Diyor ki üstatlar "Is this the real life? Is this just fantasy?" (Çevirirdim ama çevirince o kadar güzel olmuyor, İngilizcen vardır herhalde malum hostessin ya. Çarşaflı hostes alıyorlar mı bu arada ayol?)
Bu arada bak şu şarkı da çok güzel. Arkada Arapça sözler falan da geçiyor, çöl ortamı falan klip tam senlik.
Aklıma çok ünlü bir grup düşünür olan Queen'den bir söz geldi. Diyor ki üstatlar "Is this the real life? Is this just fantasy?" (Çevirirdim ama çevirince o kadar güzel olmuyor, İngilizcen vardır herhalde malum hostessin ya. Çarşaflı hostes alıyorlar mı bu arada ayol?)
Bu arada bak şu şarkı da çok güzel. Arkada Arapça sözler falan da geçiyor, çöl ortamı falan klip tam senlik.