Şanşa bakın yumurtlama günlerimiz aynı:) erken yapmayın gebelik testini . Adet Gelmediği gün yapın .birde kendinizi hamile sanıp ona göre hareket etmeyin sonra adet düzeniniz bile değişiyor. Benim 28 günde bir olan adetim aylarca 33..35 günde bir olmaya başlamıştı stresten .
Eger gebeysen tum testler pozitif. Gebe deglsen negatif . ince cizgiden snra adet olduysan kimyasal yasamis olma ihtimaln var. Tum testler bu seklde . ben bi farklilik goremedim.zate. kmyasali cogu kadn frketmiyor. Ince cizgide. Snra adet olan testin bozuk oldgna kanaat getiriyor. Bunu bana soyleyen bi doktor.
Çöpleri topluyordum bir daha bakayım dedim gördüğüm manzara bu sizceEger gebeysen tum testler pozitif. Gebe deglsen negatif . ince cizgiden snra adet olduysan kimyasal yasamis olma ihtimaln var. Tum testler bu seklde . ben bi farklilik goremedim.zate. kmyasali cogu kadn frketmiyor. Ince cizgide. Snra adet olan testin bozuk oldgna kanaat getiriyor. Bunu bana soyleyen bi doktor.
Valla orda renksiz de olsa bi cizgi var kac gunun gecti bi belrtn leke aknti vrmiÇöpleri topluyordum bir daha bakayım dedim gördüğüm manzara bu sizce
bozuk sanki bi test daha yapsana
3 gün geçti ilk gebeliğimde de pek belirtim olmadı benim sadece her an adet olucakmışım gibi hissediyorumValla orda renksiz de olsa bi cizgi var kac gunun gecti bi belrtn leke aknti vrmi
Bir daha alma şansım olmadı şimdi ye kadar aşırı aceleci davranıp baya alıp yaptım Pazartesi’yi belliyim adet olmazsam kan testi yaptırırım diyorumbozuk sanki bi test daha yapsana
O bndede olmustu. Gebelik var gibi hadi hayirlisi iki uc gn snra tekrarla testi3 gün geçti ilk gebeliğimde de pek belirtim olmadı benim sadece her an adet olucakmışım gibi hissediyorum
Amin inşaAllah teşekkür ederimO bndede olmustu. Gebelik var gibi hadi hayirlisi iki uc gn snra tekrarla testi
Kızlar adetime 6 gün kala yaptim bu cıktı silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?