Aşılama Gebelik Testi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Melekyuzlum59

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
105
44
13
32
Kızlar merhaba bişey sorucam ama gülmeyin :) Ben bu gebelik testini devlet hastanesinin acil bölümünde yaptırabiliyor muyum? Bilginiz var mı acaba? illa bi poliklinikten randevu almam lazım mı?

Kızlar merhaba bişey sorucam ama gülmeyin :) Ben bu gebelik testini devlet hastanesinin acil bölümünde yaptırabiliyor muyum? Bilginiz var mı acaba? illa bi poliklinikten randevu almam lazım mı?
Kimisi yapıyo kimisi yapmıyor ama bunun için acile gitmek hem hoş değil hem doğru değil. Sabah aile hekiminize gidin onlar yapar ya da özelde yaptırın ya da üç dört tane idrar testi alıp 5 güne yayarak test edin ama acile gitmeyin

Sağol canım ama neden acilde hoş değil ki ben şarköyde oturuyorum aile hekimim de buraya uzak çalışıyorum bide gitmem pek uygun olmuyo. En yakın acil var bana gtsem olmaz mı ki ?

Aciller gebelik testi yapiyor tabiki acil bir durum poliklinik sırasıyla bile uğraşmak istemiyor insan 😂 ben yaptırmıştım gayette normal karşılanıyor bunun için mi geldin demedi kimse

Aciller gebelik testi yapiyor tabiki acil bir durum poliklinik sırasıyla bile uğraşmak istemiyor insan 😂 ben yaptırmıştım gayette normal karşılanıyor bunun için mi geldin demedi kimse
Sağol canım bugün aşılamadan sonra 14. gün aynı zamanda da adet günüm. Yarın gideyim bari acile yaptırayım inşallah pozitif çıkar :)

Sağol canım bugün aşılamadan sonra 14. gün aynı zamanda da adet günüm. Yarın gideyim bari acile yaptırayım inşallah pozitif çıkar :)

inşallah çıkar canım ,

bende birkaç sefer yaptırdım başım ağrıyor ilaç almam lazım gunum geçti onun için test yaptıracam dedim yaptılar

:) yok canım ben o sayfayı kapatalı çok oldu
kızıma kardeş istedik nasip olmadı , ama böyle güzel sevinçleri yaşayınca bile mutlu oluyorum
rabbim kimeseyi evlatsız kardeşsiz koymasın
Benim daha hiç çocuğum yok :( 4 yıllık evliyim son 1 yıldır çocuk istiyoruz ama rabbim vaktini bekliyo galiba. Daha olmadı malesef. 1 yıl denedik kendimiz 1 mayıstada aşılama oldum ama sanırım tutmadı evde test yaptım hep negatif çıktı :(

Back
X