- 6 Şubat 2020
- 100
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi dernnurylmaz
-
Ya az önce bende yaptım net birşey alamadım nedenseMerhabalar, miratech erken gebelik testi ne kadar güvenlidir? Adet 10 günü geçtikten sonra?
Neden ki?Ya az önce bende yaptım net birşey alamadım nedense
Benim bir yakınlaşmam olmuştu Birliktelik değil, afedersiniz zevk suyundan şüphe duydum defalarca kan testi usg yaptırdım negatif çıktı. Olay üzerinden 6 ay geçti 6. Adetim gecikti karnımda rahatsızlık hissediyorum hareket sanki o yüzden şüphe duyuyorum yine, geçen hafta doktor usg ile kontrol etti adet yakın görünüyor dediAdet 10 gün geçince tüm testler güvenilirdir. Erken teste bile gerek yok.
Benim bir yakınlaşmam olmuştu Birliktelik değil, afedersiniz zevk suyundan şüphe duydum defalarca kan testi usg yaptırdım negatif çıktı. Olay üzerinden 6 ay geçti 6. Adetim gecikti karnımda rahatsızlık hissediyorum hareket sanki o yüzden şüphe duyuyorum yine, geçen hafta doktor usg ile kontrol etti adet yakın görünüyor dedi
Karnımda rahatsızlık hissediyorum ama daha bir hafta olmadı doktor usg ile kontrol etti bir şey demediBu kadar kontrole hala niye şüphe duyuyorsunuz yoktur bebek merak etmeyin!
Bilmiyorum net değil silik çıktıNeden ki?
6 ay oldu dediniz değil mi yanlış anlamadıysam eğer eğer gebrlik varsa 3 aya doğurursunz zatenKarnımda rahatsızlık hissediyorum ama daha bir hafta olmadı doktor usg ile kontrol etti bir şey demedi
6 aylık hemilelikte kusura bakmayın ama o çocuk tekmede atar amudada kalkar karnında karnın çıkar her yaptığın testte ortaya çıkar hamileliğin neyden şüphe duyuyorsunuz hala ? Karnında hareket hissetmen sadeçe hamilelikte mi olur? Kabız olursun gazın olur vs şeyler 6 ay olmuş lütfen biraz mantkBenim bir yakınlaşmam olmuştu Birliktelik değil, afedersiniz zevk suyundan şüphe duydum defalarca kan testi usg yaptırdım negatif çıktı. Olay üzerinden 6 ay geçti 6. Adetim gecikti karnımda rahatsızlık hissediyorum hareket sanki o yüzden şüphe duyuyorum yine, geçen hafta doktor usg ile kontrol etti adet yakın görünüyor dedi
Evet doğru 6 ay bitecek sayılır 6. Adetim 10 gün gecikti çünkü, doktor tarlusal verdi olunca gel ikinci gün hormon testi yapalım neden gecikiyor bakalım dedi. Ama sanki karnımda şişlik hareket hissediyorum6 ay oldu dediniz değil mi yanlış anlamadıysam eğer eğer gebrlik varsa 3 aya doğurursunz zatenhakkınızda hayırlısı olsun
Evet haklısınız 6-7 kere doktora gittim 7 kez kan testi 6 kez usg ile bakıldı. Ama karnımdaki rahatsızlık hareket hissi geçmiyor. 6. Adetimde 10 gün gecikmiş durumda6 aylık hemilelikte kusura bakmayın ama o çocuk tekmede atar amudada kalkar karnında karnın çıkar her yaptığın testte ortaya çıkar hamileliğin neyden şüphe duyuyorsunuz hala ? Karnında hareket hissetmen sadeçe hamilelikte mi olur? Kabız olursun gazın olur vs şeyler 6 ay olmuş lütfen biraz mantk
Havalardan olabilir stres olabilir enfeksiyon olabilir.. Ama hamilelik olmadığı kesin ve net.. 7 aylık hamile birisi olarak söylüyorum hamile olsaydınız kesinlikleee ortaya çıkardıEvet haklısınız 6-7 kere doktora gittim 7 kez kan testi 6 kez usg ile bakıldı. Ama karnımdaki rahatsızlık hareket hissi geçmiyor. 6. Adetimde 10 gün gecikmiş durumda
Kaç gün önce son birlikteliğiniz adetiniz geçti miBilmiyorum net değil silik çıktı
Evet canım adetim 1 haftayı geçti biz en son geçen hafta birlikte olduk işte adetim gelmediği zaman en son geçen ay 4 ocakta başladı adetim yarın kan vermeye gideceğim amaKaç gün önce son birlikteliğiniz adetiniz geçti mi
Sonucunuzu yazar mısınız yarın merak ettimEvet canım adetim 1 haftayı geçti biz en son geçen hafta birlikte olduk işte adetim gelmediği zaman en son geçen ay 4 ocakta başladı adetim yarın kan vermeye gideceğim ama
Merhaba beim de productor erken gebelik testi ikinci çizgi silik reme bakarmısınız varmiAdet 10 gün geçince tüm testler güvenilirdir. Erken teste bile gerek yok.
Evet bende gördüm çizgiyiMerhaba beim de productor erken gebelik testi ikinci çizgi silik reme bakarmısınız varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?