Hemen atiyorumFoto atsaydiniz keske
Attimmm bakarmısınızFoto atsaydiniz keske
Ouff ya o kadar heycanlandim ki sonra o testi yaptim oda tek cizgi ciktiÜstteki test bozuk. Altta da ben bir sey goremedim.
Merhaba kızlar sizlere bir sorum olacak dün öğlen vakitleri gebelik testi yaptım 15 dk baktım birşey çıkmadı ama 2 saat sonra baktığımda pempe çizgi belirmiş daha önce çok yaptım ama hiç hayalet çizgi bile olmadı sonra heycanlandim bugün erken gebelik testi yaptım markasida şeydi comfort gebelik testi dün yaptığım ise albi gebelik testi ucuzundan di bata 3 gün kaldı test mi yanlış anlamadım böyle olup hamile olan varmı acaba ..
Mutlaka tekrarliycammm insallah vardıryaÇizgiyi gördüm gibi
Yarın ilk idrarla bidaha yap canm
Valla bence en mantıklısı regle 4 5 gün kala bile olsa kan vermrk. 2 kez çatlatma iğnesi oldum 11.gün kan verdim ikisinde de negatifti regli daha rahat bekledim.Ouff ya o kadar heycanlandim ki sonra o testi yaptim oda tek cizgi cikti
Yarın ilk işim tekrarlamak olacak inşallah vardır dua edin ❣Pardon albi oldugunu okumamişim o test bende hep silik cikarirdi benhix guvenmedim. Ama alttakinde hafif cizgi var ynede tekrarlayin 2 gun sonra
Bende hala beklemedeyim inşallah Allah bizede nasıp eder melekelerimiziValla bence en mantıklısı regle 4 5 gün kala bile olsa kan vermrk. 2 kez çatlatma iğnesi oldum 11.gün kan verdim ikisinde de negatifti regli daha rahat bekledim.
Amin canım. Allah yüzünü güldürsünBende hala beklemedeyim inşallah Allah bizede nasıp eder melekelerimizi
merhaba varmı güzel haber? bende de böyle silikler var bende bekliyorum..sizinkini merak ettim..Bende hala beklemedeyim inşallah Allah bizede nasıp eder melekelerimizi
Foto yok canım bende de adete 3 4 gün kala pembe gelmişti peceteye sonra daha gelmemişti oğluma hamileydimMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım size bir sorum olucaktı cevaplarsanız çok sevinirim adetim bir gün gecikti çok az afedersiniz peçeteye sildiğimde açık pembe leke geliyor yerleşme kanaması dır diye düşündüm adetim 1 gün geciktikten sonra test yaptım böyle çıktı sizce gebelik varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?