- 10 Şubat 2020
- 161
- 83
- 13
- Konu Sahibi 1kelebekbebek
Kızlar evde gebelik testi yapıp saatler sonra iki çizgi görüp hamile olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var Canm yarın veya bir kaç gün sonra testini yenileKızlar evde gebelik testi yapıp saatler sonra iki çizgi görüp hamile olan var mı
Gebelik testi saatler sonra yanlis gosterebiliyo onun bi belirli suresi var o zamana kadar beklemek gerekliKızlar evde gebelik testi yapıp saatler sonra iki çizgi görüp hamile olan var mı
Benimde böyle oldu ama kan verdim negatif çıktı inşaAllah sende vardır bebiş geçen bir arkadaşım lan verdi negatif çıktı 1 hafta sonra tekrar kan verdi pozitif çıktı çok değişiyor kişiden kişiye göre bu durumlar adetiniz kaç gün geçtiTesti yaptım ilk başta bi şey çıkmadı sonra evden çıkmıştım akşam geri geldiğimde iki çizgi vardı
Hepimize hayırlı bebişler versin RabbimBenimde böyle oldu ama kan verdim negatif çıktı inşaAllah sende vardır bebiş geçen bir arkadaşım lan verdi negatif çıktı 1 hafta sonra tekrar kan verdi pozitif çıktı çok değişiyor kişiden kişiye göre bu durumlar adetiniz kaç gün geçti
Merhaba aynı şey benimde başıma geldiKızlar evde gebelik testi yapıp saatler sonra iki çizgi görüp hamile olan var mı