GEBELİK TESTİ

selen1111

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
48
2
16
32
selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
adetlerim cok düzensiz takip yok o yuzden şu an bile ne zaman adet olacağım bilmiyorum mesela hamile kalmamda zor belki ama bir umut bekliyorum işte 27 yaşındayım korunmasız ilişkiden 22 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı erken mi olmuş biraz daha beklemeli miydim geç döllenme falan oluyormuş garanti olması için kaç gün daha beklemeliyim sizce?

adetlerim cok düzensiz takip yok o yuzden şu an bile ne zaman adet olacağım bilmiyorum mesela hamile kalmamda zor belki ama bir umut bekliyorum işte 27 yaşındayım korunmasız ilişkiden 22 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı erken mi olmuş biraz daha beklemeli miydim geç döllenme falan oluyormuş garanti olması için kaç gün daha beklemeliyim sizce?
Neden düzensiz dr gittiniz mi

Yani ben duzenliydim onceleri tbi suan degl onda da 21. Gun yumurtladigm oluyordu bekleyin bnce adetten snra yumurta takibi yaptirn

Doktora gitmediniz mi sorun ne diye? Öncebi tedavi yollarini deneseniz keşke belki basit bi sorununuz vardır

gittim tabiki yumurta tembelliği varmış adet söktürücü ilaç verdi onu kullanıyorum bıraktığım zamanda çok düzensiz aylarca gelemdiği oluyor sonra geliyor falan doktor bu ilacı kullanıcaksın dedi yaşım genç olduğu için doğal bir şekilde hamilede kalabilir mişim en kötü ihtimal tüp bebek dedi bende tüp bebek için maddi ve manevi hazır olmadığım için şu an beklemedeyim bir süre bir umut belki olur diyorum işte :(

Geç döllenme böyle bişi değil. İlişkiden 22 gün geçmiş kese bile görünür idrar testinde de çok koyu bi çizgi çıkardı. Hamile değilsin.

gittim tabiki yumurta tembelliği varmış adet söktürücü ilaç verdi onu kullanıyorum bıraktığım zamanda çok düzensiz aylarca gelemdiği oluyor sonra geliyor falan doktor bu ilacı kullanıcaksın dedi yaşım genç olduğu için doğal bir şekilde hamilede kalabilir mişim en kötü ihtimal tüp bebek dedi bende tüp bebek için maddi ve manevi hazır olmadığım için şu an beklemedeyim bir süre bir umut belki olur diyorum işte :KK43:

Aşılama denedinizmi belki tutardı 🙄 Arkadaşımada doktor senin hiç yumurta rezervin yok tüp bebekle bile hamile kalamazsın demişti. O yinede aşılama denedi. Ama yarım bırakmak zorunda kaldı yumurtası gelişmediği için. Üzüldü tabi haliyle. Ve bir süre kendimi toparlayayım tüp bebek denerim dedi. Ve 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı 🤷‍♀️ umarım sizinde en kısa zamanda kendiliğinden olur.

Back
X