Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
negatif bir sonuç, ama ilk attığınız teste göre bişeyler var. bir kaç gün bekledikten sonra tekrarlayın.

Bu markaya guvenmıyorum Baska test yap bence

Son düzenleme:
Sanki var gibi eczaneden normal test alın birde onda deneyin..

Bu sabahta bunu yaptım hastaneye gitmeme gerek var mı ki sizce ağır ilaç kullanıyorum ?

Eklentiler

• IMG_20200409_144122.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20200409_143908.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 45
Gölge gibi gördüm sanki çok net değil resimde var gibi

Bugünde böyle ilaçta kullaniyorum doktora gitmeme gerek var mı sizce bulunduğum yerde hastane 30 km malum viruste var yanıtlarsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_20200410_152632.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20200410_152537.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 35
Bu sabahta bunu yaptım hastaneye gitmeme gerek var mı ki sizce ağır ilaç kullanıyorum ?
Gebelikte kullanımı sakıncalı bi ilaçsa gidin ya da doktorunuzu arayın. Sürekli gittiğiniz bi doktor yoksa instagramda kadın doğum doktorları var birine mesaj attığınız taktirde size yardımcı olurlar

gebelik var gorunuyo ama şunu da soylemek isterim kullandiginiz markanin yalanci pozitif cikardigini duymustum baska markayla deneyin

Bugünde böyle ilaçta kullaniyorum doktora gitmeme gerek var mı sizce bulunduğum yerde hastane 30 km malum viruste var yanıtlarsanız sevinirim
Siliklik var evet anlamadigim spiralle nasil hamile kaldiniz ya oluyomu ki

Va
Gebelikte kullanımı sakıncalı bi ilaçsa gidin ya da doktorunuzu arayın. Sürekli gittiğiniz bi doktor yoksa instagramda kadın doğum doktorları var birine mesaj attığınız taktirde size yardımcı olurlar
Var mı sizce ihtimal vermedigim için evet gebelikte sakıncalı ama inanın şuan hastanelerden kovaliyorlar hay Allah napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…