Gebelik testi

24 sevgi24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
4
2
1
33
Merhabalar
Bugün kaynanam da eski bir gebelik testi buldum açılmamış kullanılmamış ben aldım test yaptim bu çıktı

Eklentiler

• 15928581916556930920248006097751.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 108
Arkadaslar ayin 05.07 de adet olmam lazım. Bugün dayanamadım kan testi verdim.Sonuç 2.17 çıktı.Hamilelik var mıdır acaba

Arkadaslar ayin 05.07 de adet olmam lazım. Bugün dayanamadım kan testi verdim.Sonuç 2.17 çıktı.Hamilelik var mıdır acaba
Normalde 5in altındaki değer negatif olarak değerlendirilir. Daha adetinize de varmıs. Bence adetiniz gecince bi daha tekrarlayın. Belki yükselebilir.

Kızlar merhaba ben debu hızlı testten yaptım şimdi 10 dakika boyunca hiç bir çizgi çıkmadı sonra tekrar baktığımda ilk çizgi silik çıkmış o kadar da para verdim eczaneye götürsem tekrar verir mi ben talimatlara uydum çünkü

Eczaneden neden yeni test istiyorsunuz ki? Test bozuk değilmiş. Zaten kullanma talimatı ilk 5-10 dakikada çıkan sonucu dikkate alın şeklinde oluyor.

Sizce ilk 3 dkkda cikti 3 damla damlattim ama sabah ilk idrarimla yaptim boyle oldu

Eklentiler

• 15935155822711957601244255248300.webp
    22 KB · Görüntüleme: 71
Eczaneden neden yeni test istiyorsunuz ki? Test bozuk değilmiş. Zaten kullanma talimatı ilk 5-10 dakikada çıkan sonucu dikkate alın şeklinde oluyor.
10 dakika bekledim hiç çizgi yoktu aradan bi 10 dakika daha geçti sonra silik bi çizgi oluşmuş iki çizgiden değil tek çizgiden bahsettiğim

10 dakika bekledim hiç çizgi yoktu aradan bi 10 dakika daha geçti sonra silik bi çizgi oluşmuş iki çizgiden değil tek çizgiden bahsettiğim
Pardon ben yanlış okumuşum. Evet kontrol çizgisinin amacı zaten testin doğru çalışıp çalışmadığını göstermek. Öyle bi sorun olduysa yeniden test yapabilirsiniz. Eczane yeni test vermeye yanaşır mı bilmeme ama şansınızı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…