- 22 Haziran 2020
- 4
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi 24 sevgi24
-
Pozitif görnyor tarihi geçmemşse yarın tekrar yapınMerhabalar
Bugün kaynanam da eski bir gebelik testi buldum açılmamış kullanılmamış ben aldım test yaptim bu çıktı Eki Görüntüle 2653127
Gebesin cnm ama ne kadar eski bir testMerhabalar
Bugün kaynanam da eski bir gebelik testi buldum açılmamış kullanılmamış ben aldım test yaptim bu çıktı Eki Görüntüle 2653127
2017 çok eski bozuk olma ihtimali çok ama umudunu kırmak istemem bugün mutlaka test yaptır2017 testi ama adetim biteli 19 oldu
Yaptınız mı testCan ilk başta ovulasyon testi sandım ama değilmiş
Hayır yok malesef hamile degilsinizArkadaslar ayin 05.07 de adet olmam lazım. Bugün dayanamadım kan testi verdim.Sonuç 2.17 çıktı.Hamilelik var mıdır acaba
Normalde 5in altındaki değer negatif olarak değerlendirilir. Daha adetinize de varmıs. Bence adetiniz gecince bi daha tekrarlayın. Belki yükselebilir.Arkadaslar ayin 05.07 de adet olmam lazım. Bugün dayanamadım kan testi verdim.Sonuç 2.17 çıktı.Hamilelik var mıdır acaba
Eczaneden neden yeni test istiyorsunuz ki? Test bozuk değilmiş. Zaten kullanma talimatı ilk 5-10 dakikada çıkan sonucu dikkate alın şeklinde oluyor.Kızlar merhaba ben debu hızlı testten yaptım şimdi 10 dakika boyunca hiç bir çizgi çıkmadı sonra tekrar baktığımda ilk çizgi silik çıkmış o kadar da para verdim eczaneye götürsem tekrar verir mi ben talimatlara uydum çünkü
10 dakika bekledim hiç çizgi yoktu aradan bi 10 dakika daha geçti sonra silik bi çizgi oluşmuş iki çizgiden değil tek çizgiden bahsettiğimEczaneden neden yeni test istiyorsunuz ki? Test bozuk değilmiş. Zaten kullanma talimatı ilk 5-10 dakikada çıkan sonucu dikkate alın şeklinde oluyor.
Pardon ben yanlış okumuşum. Evet kontrol çizgisinin amacı zaten testin doğru çalışıp çalışmadığını göstermek. Öyle bi sorun olduysa yeniden test yapabilirsiniz. Eczane yeni test vermeye yanaşır mı bilmeme ama şansınızı deneyin.10 dakika bekledim hiç çizgi yoktu aradan bi 10 dakika daha geçti sonra silik bi çizgi oluşmuş iki çizgiden değil tek çizgiden bahsettiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?